Toate detaliile despre Meciul de Adio al Generației de Aur. Echipele complete. Sunt anunțate restricții

Ultima actualizare:

Sâmbătă, 25 mai, pe Arena Națională are loc evenimentul „Meciul de adio al Generației de Aur – Pentru ultima dată împreună”. STB anunță că vor exista restricții de circulație în zonă și 4 linii au trasee modificate. Meciul va începe la ora 20:30 și până acum s-au vândut aproape toate biletele pentru eveniment.

Echipa „Generației de Aur” care va intra în teren

Sâmbătă, 25 mai, pe Arena Națională are loc evenimentul „Meciul de adio al Generației de Aur”
Sâmbătă, 25 mai, pe Arena Națională are loc evenimentul „Meciul de adio al Generației de Aur”

Componenții Generației de Aur se antrenează în fiecare zi pe arena Arcul de Triumf și trag tare pentru a fi în cea mai bună formă la ora meciului.

Adversarii tricolorilor în confruntarea de sâmbătă vor fi antrenați de Jose Mourinho, iar echipa va fi formată din foști colegi ai tricolorilor de la formațiile la care au activat în străinătate, precizează sport.ro.

Iată echipa:

Fundași: Gică Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Costel Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie

Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Medic: Pompiliu Popescu

Echipa World Stars, antrenată de Jose Mourinho, este alcătuită din Dida şi Frey – pe post de portari, cu 1 pe tricou, Maicon (1️3️), Candela (3️2️), Fernando Couto (6️), Panucci (2️), Juanito Gutiérrez (20), Paul Bodin (3️), Kobiashvilli (4️) şi Miroslav Djukic (5️) – pe post de fundaşi, Rivaldo (1️0️) – câştigător al Balonului de Aur, Giovanni (1️1️), Litmanen (7️), Gokhan Inler (1️4️), Christian Karembeu (1️9️), Giorgios Karagounis (2️0️), Edmilson (1️5️), Marcos Senna (1️6️) şi Christian Zaccardo (8️1️) – pe post de mijlocaşi şi Nuno Gomez (2️1️), Hristo Stoichkov (8️) – şi el câştigător al Balonului de Aur, Goran Pandev (2️7️) şi Javier Saviola (9️) – pe post de atacanţi.

Licitație cu tricourile purtate de marii fotbaliști

Tricourile purtate de jucători la meciul de adio al Generaţiei de Aur, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, vor fi vândute la licitaţie, transmite News.ro. Se vor vinde toate tricourile jucătorilor celor două echipe, dar şi cel al antrenorului World Stars. Pe obiectele de vestimentaţie se vor afla autografele titularilor.

În total sunt 49 de loturi, atât cele ale fotbaliştilor români ai Generaţiei de Aur, cât şi cele ale adversarilor din World Stars – toate cu preţ unic de pornire de 500 de euro.

Licitaţia se va desfăşura în două etape, primele 26 de tricouri de joc fiind licitate în seara de vineri, 24 mai, înaintea meciului aniversar, iar diferenţa de 23 de tricouri fiind licitate după meciul aniversar, vineri 31 mai, exclusiv online, de la ora 12.00, pe platforma Artmark Live

Restricții și trasee modificate

Mai multe trasee vor fi modificate, sâmbătă, în timpul desfăşurării meciului de adio al Generaţiei de Aur, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

Astfel, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion.

Începând de la ora 16:00, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, circulaţia mijloacelor de transport public de pe liniile 86, 90, 104 şi 143 va fi modificată.

Astfel, linia de troleibuz 86 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul "Dridu" şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de troleibuz 90 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul "Semănătoarea" şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 104 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul "Complex Comercial Pantelimon" şi intersecţia Şos. Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, după care va urma traseul actual.

Linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul "Bucur Obor" şi intersecţia Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul "Baicului", aferent liniilor 69, 85 şi 382, cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, după care va urma traseul actual.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
cetate ardud
aer conditionat jpg
Bihor 1 (1) jpg
anneliese michel captura video jpg
roaba record jpg
rachel evans barbie (3) jpg
carte pexels jpg
tezaur bnr jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net