Hagi și Popescu au donat 50.000 de euro victimelor cutremurelor din Turcia

Ultima actualizare:

Gica Hagi și Gheorghe Popescu nu au rămas impasibili la suferința poporului turc, greu încercat de cutremurele violente din data de 6 februarie și care s-au soldat până acum cu peste 36.000 de morți. Ei au sărit în ajutorul victimelor cutremurelor din Turcia și au donat 50.000 de euro.

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, la Ambasada Turciei din București. Foto: Facebook/Gh. Popescu
Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, la Ambasada Turciei din București. Foto: Facebook/Gh. Popescu

Hagi și Popescu, pe care îi leagă o veche prietenie, au sute de mii de fani în Turcia după evoluțiile magnifice pe care le-au avut la clubul Galatasaray Istanbul și nu au uitat cât de iubiți sunt de această națiune, acum greu încercată.

Alături de clubul Farul Constanța, pe care cei doi îl conduc, ei au donat 50.000 de euro victimelor seismului.

„Așa cum turcii nu îi uită pe Hagi și Popescu, nici noi nu avem cum să uităm Turcia. Astăzi, împreună cu Gică Hagi, am fost în vizită la Excelența Sa Ozgur Kivanç Altan, Ambasadorul Turciei în România.

Clubul Farul Constanța a asigurat Ambasadei Turciei tot sprijinul în această perioadă extrem de dificilă și a venit în ajutorul victimelor cu o donație de 50.000 de euro.

Îi mulțumim Excelenței Sale pentru primirea făcută și ne dorim din suflet ca veștile rele ce vin dinspre Turcia să se încheie, iar poporul turc să rămână puternic”, a postat Gică Popescu pe rețelele sociale.

image

Hagi și Popescu au avut 370 de apariții pentru Galatasaray

Gică Popescu a jucat în perioada 1997-2001 în tricoul celor de la Galatasaray și a câștigat 4 titluri de campion al Turciei, două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA și Supercupa Europei.

De partea cealaltă, Gică Hagi a evoluat în tricoul „CimBom” în perioada 1996-2001. Față de Gică Popescu, Hagi a câștigat și două Supercupe ale Turciei.

Daniel Pancu a donat și el 25 de mii de euro

Și fostul fotbalist Daniel Pancu care a evoluat la Beșiktaș Istanbul, impresionat de drama acestui popor, a donat aproximativ 25 de mii de euro victimelor cutremurelor din Turcia.

Daniel Pancu, acum în vârstă de 45 ani, a evoluat pentru Beșiktaş între august 2002 și ianuarie 2006. În cele 3 sezoane și jumătate, atacantul a adunat 110 meciuri pentru clubul din Turcia, în care a reușit să marcheze 24 de goluri și să ofere 10 pase decisive, totul culminând cu titlul câștigat în 2003.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara (Sportpictures) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Echipa nationala a Romaniei (Sportpictures) jpg
Edward Iordanescu (Sportpictures) jpg
Daniel Paraschiv (Facebook) jpg
Ianis Hagi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net