Gică Hagi reacționează la scandalul de dopaj, în care e implicată Simona Halep: «Vorbim în gol»

Ultima actualizare:

Vestea că Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test antidoping a generat un adevărat cutremur în lumea sportului. Gică Hagi și-a dat cu părerea cu privire la această situație. Antrenorul s-a declarat surprins și a ținut să sublinieze că Halep este o mare sportivă.

Gică Hagi reacționează la scandalul de dopaj, în care e implicată Simona Halep
Gică Hagi reacționează la scandalul de dopaj, în care e implicată Simona Halep

Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test antidoping, pe care l-a efectuat la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Această știre nu a rămas fără ecou, mai ales la noi în țară, unde mai multe persoane publice au reacționat imediat la această situație extrem de surprinzătoare.

Citește și: Tatăl Simonei Halep sare în apărarea fiicei sale: «N-are de ce să se teamă»

Gică Hagi, antrenorul echipei Farul Constanța, a fost întrebat, în cadrul unei conferințe de presă, ce anume crede despre scandalul dopajului în care este implicată Simona Halep. Hagi a declarat că lumea tenisului nu este domeniul său, iar oamenii au în general tendința să-și dea cu părerea despre chestiuni pe care nu le cunosc. Acesta și-a manifestat aprecierea față de Halep, ca una dintre cele mai bune sportive de la noi din țară.

”N-am știut, și telefonul este închis, am pregătit meciul. N-am știut, nu este teritoriul meu, nu mă pricep la astea, nu știu cum e. Pur și simplu nu am de unde să știu.

Cel mai bine este ca Simo să vorbească, ea trebuie să zică. Nu noi, ceilalți, să ne dăm cu părerea pe lucruri pe care nu le știm. Ce a fost, ce s-a întâmplat.

Așa că nu-mi permit să fac lucrul acesta, pentru că este o sportivă foarte mare de a noastră.

Vorbim în gol iar în România să nu uitați că se vorbește prea mult”, a menționat Gică Hagi, potrivit DIGI Sport

Toni Iuruc a sărit în apărarea Simonei Halep

Fostul soț al Simonei Halep, Toni Iuruc, a sărit în apărarea tenismenei și a dezvăluit detalii neștiute despre pregătirea sportivei. Iuruc a declarat că Halep nici apă nu bea dacă nu este dintr-o sticlă sigilată și nu-și administrează nici măcar vitamine, până nu se consultă cu medicul și antrenorul ei.

«Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine.

Nu pot eu să-mi dau cu presupusul ce s-a întâmplat, nu sunt specialist în antidoping, dar vă spun apăsat că Simona nu putea să facă așa ceva! Nu putea să recurgă la așa ceva.» a afirmat Toni Iuruc despre Simona Halep, pentru Fanatik

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net