Gică Hagi formează campioni! Nemanja Radonjic a făcut spectacol la Torino, după ce a fost transferat pentru o sumă exorbitantă

Nemanja Radonjic, fotbalistul sârb în vârstă de 26 de ani care s-a format, printre altele, și la Academia Hagi, este noul jucător al lui Torino, după ce a fost împrumutat pentru un singur sezon de la Olympique Marseille, pentru o sumă exorbitantă.

Nemanja Radonjic jpg

A debutat la Partizan Belgrad, însă și-a petrecut perioada de junior la Academia campionului Hagi, unde nu a jucat deloc. Ulterior, a fost legitimat la AS Roma și Empoli, a revnit în țara natală, la Cukaricki și mai apoi la Steaua Roșie Belgrad. A ajuns să poarte inclusiv tricoul naționalei Serbiei și a jucat la turneul final al Campionatului Mondial din 2018.

S-ar putea să iți placă la fel de mult: Salariul de necrezut încasat de Gică Hagi, la Farul! „Regele” a dezvăluit suma

Ulterior, s-a transferat la Olympique Marseille pentru 12 milioane de euro, dar a fost împrumutat în ultimele două sezoane la Hertha Berlin și Benfica Lisabona. Pe data de 23 iulie a avut loc un meci amical între Torino și Trabzonspor, echipa campioană a Turciei, scorul final fiind 3-0. Nemanja Radonjic a fost jucătorul meciului, căci a reușit să marcheze două goluri într-un interval de doar 2 minute, în minutele 20 și 22.

Fotbalul, marea pasiune a lui Nemanja Radonjic

Sportivul a început să joace fotbal la clubul local, situat în apropierea locurilor sale natale, iar antrenorii și-au dat rapid seama că este printre cei mai talentați jucători care se aflau în academie la momentul respectiv. A început să joace la echipa națională a Serbiei încă de când avea sub 17 ani, unde a reușit performanța de a marca 5 goluri în 6 meciuri.

Nu rata nici:  Cine-i mai tare în cazare la mare? Becali și Halep te ard la buzunare!

A continuat să joace la loturile echipelor naționale sub 18 și 19 ani, fiind chemat inclusiv în lotul U20 și U21. În luna noiembrie a anului 2017 a primit un loc pe banca naționalei Serbiei, iar în iunie 2018 a fost inclus în lotul definitiv. Gică Hagi a fost printre primii oameni din sport care au văzut talentul mijlocașului sârb. Avea doar 17 ani atunci când a fost descoperit de „Regele” Hagi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net