Salariul de necrezut încasat de Gică Hagi, la Farul! „Regele” a dezvăluit suma

Ultima actualizare:

Fostul fotbalist de renume Gică Hagi, în vârstă de 57 de ani, în prezent antrenorul și patronul formației Farul Constanța, a dezvăluit salariul pe care și l-a rezervat anul trecut, iar suma este de necrezut! În aceste condiții, spune el, va renunța la rolul său din cadrul echipei! Iată declarațiile!

Salariul de necrezut încasat de Gică Hagi, la Farul Constanța! Foto: Arhivă
Salariul de necrezut încasat de Gică Hagi, la Farul Constanța! Foto: Arhivă

 Gheorghe Hagi a vorbit recent, în urma mai multor declarații de presă, despre rolul său în cadrul echipei Farul Constanța, dezvăluind că este pregătit să renunțe chiar și la funcția de conducere, totul, se pare, din cauza autorităților locale și a problemelor economice pe care le traversează echipa în prezent.

Nu rata: Gheorghe Hagi, «Adio!» echipei Farul Constanța? Numărul 10 s-ar putea reîntoarce la Galatasaray

Gică Hagi, nemulțumit de situația de la Farul Constanța

„Regele” ar avea în plan, pe viitor, doar să antreneze echipa, mărturisind însă că ar fi pregătit și să fie înlocuit pe banca tehnică, dacă rezultatele nu apar. Hagi a mai explicat că echipa are nevoie de investitori, dând de înțeles că sistemul actual nu mai funcționează.

Firme puternice trebuie să vină. Am investit, sunt acţionar, dar vreau să rămân cu partea mea. Meseria mea nu e de conducător. Eu sunt antrenor, nu conducător. Nu vreau să fac muncă la buget, cum am făcut în ultimii 12 ani. A venit momentul să schimbăm lucruri clare. Vreau să rămân cu maxim 10%-20% din acţiuni la Farul.

O să rămân cu funcţia de manager. Dacă sunt competitiv, o să rămân pe bancă. Dacă nu, o să mă retrag şi o să vină altcineva. Trebuie să schimbăm lucruri clare. Eu am drumul meu. Astăzi o să fiu, mâine n-o să fiu. Acţionar voi rămâne mereu la Farul. Voi vreţi să fiu cel mai bun, să câştig toate meciurile...”, a spus fostul fotbalist. 

Vezi și: Hagi și Petrescu: prieteni de-o viață, rivali 90 de minute

Ce salariu a avut Gică Hagi anul trecut

Gică Hagi a dezvăluit, printre altele, și ce salariu a încasat în decursul anului trecut, la Farul Constanța, explicând că nu a putut să își rezerve decât  500 de euro (în jur de 2500 de lei), lucru pe care nu dorește să îl mai accepte, având în vedere renumele său și ceea ce are de oferit din postura de antrenor. Fiind patronul echipei, Hagi nu a avut resursele necesare să își aloce o sumă mai mare, din motive economice, el fiind și patron și angajat.

„Cei de sus trebuie să scoată lege pentru România, pentru sportul românesc. Afacerile se fac cu firme, care pot cumpăra acţiuni. Să vină să cumpere, altfel ne înecăm. Noi suntem colacul acum. Sunt în mare cu colacul...Eu ce să fac? Anul trecut am avut salariu 500 de euro. Până când? Şi eu vreau să fiu plătit, dorit!”, a mai declarat Gică Hagi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
novak dokovic, getty images jpg
ana bogdan, getty images jpg
dragos iancu (sportpictures) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
ronaldo ceas jpg
Martina Navratilova, Getty jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
image
actualitate.net