Gheorghe Hagi, «Adio!» echipei Farul Constanța? Numărul 10 s-ar putea reîntoarce la Galatasaray

Ultima actualizare:

Viitorul și Farul Constanța de-abia au fuzionat, dar constănțenii s-ar putea să primească încă o lovitură la care nu se așteptau - transferul lui Gheorghe Hagi la Galatasaray.

Farul Constanța a încheiat primul sezon de după revenirea în Liga I, datorită fuzionării cu echipa lui Hagi. Totuși, din păcate pentru echipa de la Marea Neagră, campionatul a fost încheiat cu o surpriză neașteptată: Farul Constanța a încheiat pe locul 5 din 6 în play-off, potrivit Adevărul.

De asemenea, pe lânga asta, a ratat și participarea la cupele europene, din sezon viitor. 

Citește și: Gheorghe Hagi a împlinit 56 de ani. Totul despre "Regele" fotbalului românesc

Farul Constanța, fără Gigă Hagi

Totuși, suporterii au rămas plini de speranță, mai ales după o stagiune ce a fost sub așteptări. Aceștia au sperat că sezonul viitor va decurge mai bine, mai ales din cauza lui Gheorghe Hagi, care este un om plin de ambiție și un antrenor bun. 

Chiar și așa, în sezonul viitor, Farul Constanța s-ar putea să-l piardă pe Hagi, rămânând cu el doar în calitate de patron, deoarece celebrul jucător și antrenor este, data aceasta, ofertat de Galatasaray Istanbul. 

Dacă Gheorghe Hagi va semna cu Galatasaray Istanbul, vor fi foarte puțini antrenori care s-ar putea să-i ia locul. Unul dintre ei ar fi chiar Costel Gâlcă, în vârstă de 50 de ani! Acesta e liber de contract încă din februarie 2022, când a fost dat afară de la Al Hazem, din Arabia Saudită. 

Vezi și: Seară magică la Premiile IPIFF! Fiica lui Gheorghe Hagi a strălucit pe covorul roșu

Cum s-a descurcat Hagi la Galatasaray

Nu este primul drum al lui Hagi în Turcia. În trecut, acesta a scris istorie la această echipă, ca jucător. Mai apoi, după retragere, acesta a avut două mandate în care i-a antrenat pe jucătorii de la Galatasaray.

Ca notă înformativă, în 2004 - 2005, acesta a avut peste 47 de meciuri la Galatasaray, unde a înregistrat 33 de victorii, 5 remize și 9 înfrângeri. Mai apoi, în 2011, acesta a condus peste 24 de meciuri, unde a înregistrat 8 victorii, 6 egaluri și 10 înfrângeri. 

Ca antrenor la Galatasaray, Hagi a câştigat Cupa Turciei, în sezonul 2004-2005.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Minge, Getty Images jpg
Elisabeta Lipa, Sportpictures jpg
Alexandra Dindiligan, nationala handbal Romania (Sportpictures) jpg
Sepsi Dinamo (Sportpictures) jpg
Simona Halep (Getty Images) jpg
gimnastica jpg
bilete euro jpg
FotoJet (17) jpg