Cât costă un tricou semnat de Gheorghe Hagi? „Regele” a fost scos la licitație

Ultima actualizare:

Ți-ai dorit să ai un tricou cu semnătura lui Hagi sau un trening purtat la antrenamente de Florin Răducioiu? Ei bine, pentru o anumită sumă de bani poți să intri în posesia lor și, totodată, să faci o faptă bună.

Un tricou cu semnătura lui Hagi a fost scos la licitație
Un tricou cu semnătura lui Hagi a fost scos la licitație

Cât te costă un tricou cu semnătura lui Hagi?

Aceste obiecte de colecție sunt oferite de cele două legende care ne scoteau pe străzi în toiul nopții, în 1994, după victoriile electrizante cu Argentina, SUA sau Columbia. Tricoul cu semnătura „regelui”, treningul lui Răducioiu, dar și alte obiecte de valoare sunt prezente la o licitație silent pentru fapte bune. 

Licitație pentru fapte bune
Licitație pentru fapte bune

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul oficial al licitației hospice auction 2022 și să licitezi pentru articolul dorit. Acțiunea caritabilă dureză până pe 22 iunie. Nu uita că vei „concura” împotriva altor persoane care doresc să colecționeze unul dintre obiectele de valoare.

Toți banii strânși vor fi donați pentru copiii și adulți cu boli incurabile care primesc ajutor gratuit oferit de fundația HOSPICE Casa Speranței. Peste 45.000 de pacienți au fost ajutați în cei 30 de ani de HOSPICE, iar tu poți să faci ca numărul celor îngrijiți să fie tot mai mare.

Participă la o licitație pentru fapte bune și poți să obții un tricou semnat de Hagi. Care a fost prețul de plecare?

La startul licitației, prețul de pornire pentru tricoul cu semnătura lui Gică Hagi a fost de 400 de euro. Aceeași sumă trebuia plătită și pentru obiectul vestimentar donat de marele atacant Florin Răducioiu.

Pe lângă aceste piese de colecție, cei care sunt pasionați de artă pot găsi un vas decorativ superb făcut de celebrul artist plastic Ioan Nemțoi, câteva excursii de weekend, dar și un tricou semnat de sportivii care au participat la CM de Rugby din 2011, unde România a fost aproape să producă o surpriză uriașă în jocul cu Scoția.

Toate obiectele pot fi văzute pe site-ul licitației. Nu uitați că, până la încheierea acțiunii caritabile, oricine poate să bată prețul pe care l-ați licitat. Așadar, atenție mare, dacă vă doriți cu adevărat un obiect sau dacă vreți să faceți o faptă bună.

Hagi și Răducioiu, generația de aur a fotbalului românesc

Ce se mai poate spune despre „generația de aur”? Tricolorii ne-au cinstit cu onoare la atâtea turnee finale, obținând prezențe în sferturi de finală la Mondialul din 94, dar și la Euro 2000.

Pe lângă momentele memorabile de la națională, Gică Hagi a scris istorie pentru fotbalul românesc, jucând la Barcelona și Real Madrid. Nu trebuie uitați nici anii fantastici petrecuți la Galatasaray, unde a devenit un adevărat idol. „Regele” și-a terminat cariera cu 35 de goluri în tricoul României.

Performanța uluitoare de la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii nu ar fi fost realizată fără atacantul Florin Răducioiu, care a fost unul dintre principalii marcatori ai turneului final din 1994, cu patru goluri realizate în cele cinci meciuri jucate. Răducioiu și-a terminat cariera cu 20 de reușite pentru naționala României.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
ger ninsoare zapada iarna termometru shutterstock 743819602 jpg
alcool baut shutterstock jpeg
aeroport pasageri zboruri anulate jpg
Dacă asteroidul  ar fi exploatat,  am primi fiecare  92 miliarde $ jpeg
Mănăstirea Prislop  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (66) jpg
google 485611 1280 jpg
tristete generica jpg FOTO Pexels
front hotel 1 jpg