Lecție de fotbal predată de olteni lui Gică Hagi

Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a făcut instrucție la Ovidiu cu trupa antrenată de Gică Hagi, Farul Constanța, în ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 1. Oltenii s-au impus cu scorul de 3-0 și continuă cursa spre locul secund.

Markovic a deschis scorul cu o lovitură de cap (FOTO: Sportpictures)
Markovic a deschis scorul cu o lovitură de cap (FOTO: Sportpictures)

Craiova este, de departe, cea mai în formă echipă din această parte a doua a campionatului. Antrenorul Laurențiu Reghecampf pare că a găsit în sfârșit formula magică de a-și face fotbaliștii să joace la cel mai bun nivel exact atunci când era mai mare nevoie de asta. Oltenii au o ușurință de a se impune, indiferent de numele adversarei care i-ar face principalii favoriți la titlu, dacă nu ar fi avut de tras după nenumăratele erori făcute în timpul sezonului regulat, când au avut o serie incredibilă de 7 meciuri fără victorie.

Dincolo de jocul întregii echipe, a ieșit din nou în evidență forma extraordinară pe care o traversează atacantul Jovan Markovic. Autor a două dintre cele trei goluri marcate de olteni la Ovidiu, el a fost transformat de Reghecampf dintr-un atacant care atrăgea atenția doar prin kilogramele sale, într-unul care a devenit cu adevărat o spaimă în careurile adverse. ”Ne bucurăm că am marcat repede. Sperăm ca toate meciurile să fie la fel și să fim relaxați de la pauză. Reușitele mele au fost ceva ce vine pe moment, nu le-am gândit. Încerc să marchez și să îmi ajut echipa. Din punctul meu de vedere, atitudinea din timpul meciului și grupul nostru foarte unit ne fac o echipă foarte puternică. Nu ne gândim la FCSB sau la CFR. Noi ne vedem de jocul nostru”, a declarat Jovan Markovic la finalul partidei, conform digisport.ro.

Laurențiu reghecampf și-a cerut scuze de la arbitru

În ceea ce-l privește pe tehnicianul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, acesta era, după cum spunea, ”foarte fericit, nu fericit. Am câştigat la o diferenţă mare, din păcate am şi rata multe ocazii clare de a marca. Sunt bucuros că a reintrat Găman, jucătorii care au intrat de pe bancă au făcut-o bine. La eliminarea mea din minutul 49 a fost o fază de amator din partea mea. La 3-0 fault pentru noi i-am reproşat faza dinainte. Îmi cer scuze pe această cale şi lui Cătălin Popa, un arbitru cu experienţă. Din partea mea, o fază de amator. Probabil o să mă pedepsesc singur. Îmi găsesc o pedeapsă”, a spus Reghecampf după meci.

Hagi, dezamăgit de apărare

Gică Hagi, antrenorul Farului, nu a înțeles prea bine ce s-a întâmplat cu echipa lui în meciul cu Craiova. El a fost dezamăgit de modul în care jucătorii săi s-au prezentat la fazele din apărare: ”O echipă puternică, o echipă care are atitudine, determinare, are fotbalişti, are tehnică. Cred că şi noi avem ofensiv, dar defensiv am făcut mai puţin. S-au pierdut duelurile, s-au pierdut mingi, apoi au venit contraatacuri. Ei au tras la poartă, noi n-am tras. Cred că şi noi am dus bine mingea în repriza a doua, dar e important să faci bine şi faza defensivă, unde noi am suferit”, a spus Hagi, la Digi Sport.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net