Seară magică la Premiile IPIFF! Fiica lui Gheorghe Hagi a strălucit pe covorul roșu

Duminica aceasta a avut loc decernarea premiilor IPIFF (Festivalul INDIE al Producătorilor Independenţi de Film) organizat de regizorul Toma Enache la Odeon, unde s-au adunat atât actorii iubiţi ai cinematografiei, cât şi tineri care au început deja să joace în filme de lungmetraj sau seriale de televiziune. Click! a fost acolo şi a stat cu ochii pe invitaţi.

image
Cezara Dafinescu şi Manuela Hărăbor, încântătoare la orice vârstă

Cum se putea sfârşi o săptămână mai bine decât la o decernare de premii şi la un pahar de şampanie alături de actori iubiţi şi îndrăgiţi? 

Regizorul Toma Roman a organizat a 16-a ediţie a premiilor IPIFF - Festivalul INDIE al Producătorilor Independenţi de Film ce a avut loc la Teatrul Odeon, în inima Capitalei. Le-am remarcat pe fermecătoarele Rodica Mandache (79 de ani), Cezara Dafinescu (73 de ani), Manuela Hărăbor (54 de ani) şi Monica Davidescu (49 de ani), toate cochete şi debordând de energie.

image
Monica Davidescu, superbă la premiile Producătorilor Independenţi de Film

Pentru că se sprijinea în baston, Cezara Dafinescu ne-a explicat că nu este un moft şi nici un accesoriu, aşa că ne-a povestit ce s-a întâmplat. După problemele de dinainte de pandemie, cu accidentul la şold, anul trecut actriţa a căzut în public.

„E o poveste lungă. Probabil că ştiţi, am fost premiată la TIFF, în august, anul trecut. Fericire mare, bucurie mare, când m-am dat jos de pe scenă, cu flori, ştiţi cum e, admiratori, m-am împiedicat şi am căzut ca o deşteaptă. Când am ajuns în Bucureşti, l-am sunat pe doctorul Stoica. M-a pus în ghips şi am stat vreo două luni. După aia, a fost pandemie şi m-am complăcut. Adică, stau şi aştept, sunt în refacere. Însă mă ajut de baston”, ne-a spus actriţa, care a rămas la fel de frumoasă ca-n tinereţe.

image
Cezara, la braţul altui actor de renume – Bebe Cotimanis

Cochetă, însă nu şi-a dorit să o fotografiem cu bastonul. Alături de ea au mai fost Bebe Cotimanis şi Adrian Titieni, foşti rivali în serialul „Vlad”.

image
Kira Hagi a atras atenţia cu rochia roşie cu trenă, alături de Teodora Păcurar din „Adela”
image
Oana Cîrmaciu şi Mădălina Belariu Ion au jucat în „Sacrificiul”

Iar în culise am întâlnit multe actriţe din generaţia nouă, care au făcut deja roluri mari. Kira Hagi („Între chin şi amin”) a vrăjit pe toată lumea cu rochia ei roşie. Fermecătoarele actriţe Oana Cîrmaciu şi Mădălina Belariu Ion („The Young Pope”), ambele din „Sacrificiul”, Teodora Păcurar din „Adela”, Ioana Piscoş din „La Bloc”, Anca Florescu, fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu în Laguna, care de ceva timp este actriţă, Andrada Popa şi Costin Cambir, ex-„Pariu cu viaţa” şi LaLa Band, dar şi Matei Negrescu, acum actor după ce a fost ispită la „Insula iubirii” şi concurent la „Ferma vedetelor”, pe toți i-am întâlnit la eveniment. 

image
Andrada şi Costin au fost colegi în „Pariu cu viaţa”

Seara a fost una reuşită şi s-a terminat cu o petrecere pe cinste tot în centrul Bucureştiului.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
1 carmen tanase jpg jpeg
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg