Toni Iuruc reacționează în scandalul de dopaj al Simonei Halep: «Vă spun ceva în premieră!»

Ultima actualizare:

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, a oferit declarații cu privire la situația tenismenei, care a fost depistată pozitiv la un test antidoping. Afaceristul s-a declarat de-a dreptul consternat de cele întâmplate și susține că Halep nu ar apela niciodată la astfel de soluții. Fostul soț al Simonei Halep a dezvăluit un detaliu în premieră despre sportivă!

Toni Iuruc reacționează în scandalul de dopaj al Simonei Halep
Toni Iuruc reacționează în scandalul de dopaj al Simonei Halep

Toni Iuruc a fost teribil de surprins când a aflat că Simona Halep a fost depistată pozitiv cu substanța roxadustat, în urma unui test antidoping. Acesta i-a luat apărarea tenismenei și consideră că trebuie să se fi strecurat o greșeală, deoarece o consideră pe Halep un om extraordinar de corectă, pentru care fairplay-ul a fost dintotdeauna pe primul loc.

Citește și: Simona Halep, reacție uluitoare după ce a fost găsită dopată: „Mă simt confuză și trădată”

"Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!

Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis.

Simona Halep nu ar trișa niciodată, cariera ei este blazonul ei și o știu cel mai bine… Știți foarte bine că abia am terminat divorțul, aș fi putut să spun «No comment». Nu am cum să fac așa ceva, când cunosc acest om atât de bine, când am stat cu ea atâția ani. Simona era obsedată să nu greșească.», a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru Fanatik

 Toni Iuruc despre Simona Halep: «Este bolnavă de corectitudine»

Toni Iuruc a mai dezvăluit că Simona Halep a avut dintotdeauna mare grijă la ce vitamine lua și nici măcar apă nu bea dacă nu era într-o sticlă sigilată. 

«Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine.

Nu pot eu să-mi dau cu presupusul ce s-a întâmplat, nu sunt specialist în antidoping, dar vă spun apăsat că Simona nu putea să facă așa ceva! Nu putea să recurgă la așa ceva.» a mai adăugat Iuruc, potrivit publicației menționate anterior. 

Mesajul transmis de Toni Iuruc, Simonei Halep

Toni Iuruc a subliniat că, în ciuda faptului că el și Halep au divorțat, o cunoaște îndeajuns de bine încât să susțină cu tărie că sportiva este o persoană cu principii și își dorește din tot sufletul ca adevărul să iasă la iveală. Acesta i-a transmis fostei soții să fie puternică în aceste momente dificile. 

«Chiar dacă ne-am despărțit, susțin cu tărie, până în pânzele albe acest lucru: Simona are un suflet curat!! Habar nu am cum a apărut povestea asta, nu sunt specialist, nu pot să dau eu verdicte. Dar pot să vă garantez un lucru, pentru că am fost non-stop alături de ea în ultimii ani, fata asta nu putea să facă așa ceva.

Undeva este o greșeală… Ceva s-a întâmplat, nu vreau să mă gândesc la altele. Nu contează că ne-am despărțit, adevărul este unul singur: Simona este un om crescut cu o morală și cu o datorie pentru adevăr, principii pe care nu le-ar abandona niciodată, pentru nimic în lume.

Vorbesc acum de tenismena Simona Halep, de sportivul Simona Halep, pentru care, repet, cinstea e mai presus decât orice. Îmi pare foarte rău, sunt șocat, mi-e foarte greu să-mi revin și să-mi găsesc cuvintele. Vreau doar să fie puternică și adevărul să iasă la iveală.

Pur și simplu, refuz să cred că Simona ar face așa ceva. Tot ce a câștigat a câștigat prin muncă și prin sacrificii. Nu e posibil așa ceva, e ceva ce a apărut pe circuitul testului, pe care nu-l înțeleg.», a mai adăugat Toni Iuruc pentru sursa menționată. 

Simona Halep a fost cea care a anunțat prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare că a fost depistată pozitiv la un test antidoping, efectuat la ultimul Grand Slam al anului. Substanța care i-a făcut probleme tenismenei se numește roxadustat și se utilizează adesea în tratarea anemiilor. Până la clarificarea situației, Simona Halep a fost suspendată temporar din activitatea sportivă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net