Tragedie de proporții! Trei români au murit LIVE pe Facebook, într-un cumplit accident

Ultima actualizare:

Două familii de romi din Timișoara s-au urmărit cu mașinile de lux prin centrul Strasbourg-ului, lăsând în urmă trei morți și şase răniți, scrie adevărul.ro. O reglementare de conturi ar fi fost cauza disputei.

Răfuiala a avut loc pe străzile din Strasbourg Foto: captură video YouTube
Răfuiala a avut loc pe străzile din Strasbourg Foto: captură video YouTube

Iniţial, potrivit presei franceze, trei persoane au murit pe loc, iar alte 6 au fost rănite, dintre care două în stare foarte gravă. Ulterior, acestea au murit la spital. Incidentul a avut loc în jurul orei 16:45, pe rue du Rhin-Napoléon, în districtul Port-du-Rhin, din Strasbourg, Franţa.

Cursa a fost transmisă Live pe Facebook

26 de vehicule de salvare și pompieri au fost dispuse în zonă. Din primele informaţii, accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un Seria 7, pe fondul vitezei excesive. Protagoniștii principali ai tragediei sunt Banari Cârpaci și Saban Stancu, cumnați, dar şi rivali. Familia lui Banari Cârpaci este stabilită în Strasbourg, în timp ce cea a lui Saban Stancu în oraşul german, Kehl.

De la ce a pornit scandalul

Răfuiala între cei doi rivali ar fi pornit de la o afacere dubioasă care l-a trimis pe Stancu în închisoare timp de doi ani. Motiv pentru care i-a cerut lui Cârpaci bani pentru despăgubire, lucru refuzat de cel din urmă. Banari Cârpaci, soția și sora acesteia iar, ulterior, la spital, conform martorilor, au încetat din viață și Saban Stancu și soția.

Se pare că totul a pornit de la un conflict mai vechi, în sensul că Saban Stancu i-ar fi reproșat lui Banari Cârpac că, din pricina lui, ar fi executat doi ani de închisoare, pentru că l-a băgat într-o combinație cu autoturisme, care ar fi avut o proveniență dubioasă.

După cum spun martorii evenimentului, imediat după eliberare, Saban Stancu i-ar fi cerut cumnatului său o sumă de bani, drept despăgubire, dar acesta a refuzat. Așa că, după o serie de live-uri pe Facebook, care nu au făcut decât să inflameze și mai mult situația dintre cei doi, pușcăriașul a decis să-i facă o vizită debitorului, tocmai la domiciliul său din Strasbourg”, scrie adevărul.ro.

Poliţiştii spun că unul din autoturisme ar fi deviat de pe şosea şi a intrat în coliziune cu cel de-al doilea vehicul în care se afla familia rivală.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net