Focuri de armă în Constanța! Un adolescent a scos pistolul după un incident în trafic

Teama a cuprins cetățenii din Constanța, după ce au auzit din case focuri de armă. Odată ce poliția a ajuns, de urgență, la fața locului, s-a constatat că făptașul era un adolescent de 16 ani, care, în urma unei șicane în trafic cu un alt șofer, a considerat că răspunsul potrivit este să își folosească pistolul.

Tânărul deținea arma în mod legal. / foto: freepik.com
Tânărul deținea arma în mod legal. / foto: freepik.com

Incidentul a avut loc luni, 27 martie, după-amiaza, în jurul orei 16.20, oră la care mai mulţi constănțeni care au auzit focuri de armă au anunțat serviciul național de urgență, sunând șa 112. Conform informațiilor oferite de ziuaconstanta.ro, incidentul a avut loc pe strada Unirii, din Constanța, iar personajul principa” a fost un adolescent în vârstă de doar 16 ani care, în urma unui conflict cu un alt șofer, nu a mai reușit să se stăpânească și a scos arma.

Ancheta poliției este încă în curs de desfășurare, iar informațiile despre ce s-a întâmplat mai exact între cei doi șoferi nu se cunosc încă. Cert este că nici constănțenii din jur, nici poliția care a ajuns urgent la fața locului nu au înțeles de ce tânărul a recurs la acea metodă pentru a rezolva conflictul.

S-a folosit un pistol cu bile

Imediat ce au ajuns la fața locului, polițiștii din Constanța au găsit arma folosită de tânăr pentru a trage. Este vorba despre un pistol cu bile, pe care tânărul îl deținea legal.

În urma cercetărilor, precum și a audierilor, poliția a decis ca, în baza legilor în vigoare, adolescentului de doar 16 ani să îi fie întocmit un dosar penal, ca urmare a infracțiunilor tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare cu arma. Tânărul a primit deja două amenzi de la autorități, fiind sancționat cu sumele de 1.005 lei, respectiv 145 de lei, pentru „aventura” din trafic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net