Tragedie în lumea diplomatică românească! Consulul Ungariei la București a murit, pe loc, într-un cumplit accident pe A1

Un accident extrem de grav s-a produs pe autostrada Timișoara – Lugoj, implicând trei vehicule, inclusiv o mașină aparținând Consulatului Ungariei la București. În urma impactului violent, o persoană și-a pierdut viața pe loc.

Vago Ferenc a murit pe loc /foto: IGSU
Vago Ferenc a murit pe loc /foto: IGSU

Victima, Vago Ferenc, în vârstă de 60 de ani, era consul al Ambasadei Ungariei la București. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Unul dintre pneurile tirului cu lemne a explodat

Pe data de 29 august 2024, un tir încărcat cu lemne circula pe autostrada A1 Deva-Nădlac, din direcția Timișoara spre Lugoj, când, la un moment dat, unul dintre pneuri a explodat.

În urma exploziei, tirul a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, după care a intrat în coliziune și cu alte două mașini. Conducătorul auto al primei mașini a decedat în urma impactului.

Potrivit știrii inițiale, accidentul a avut loc în data de 29 august pe autostrada Timișoara – Lugoj, unde trei vehicule au fost implicate într-o coliziune.

 Printre acestea se afla și un autoturism al Consulatului Ungariei la București. Din păcate, una dintre persoanele aflate în mașina corpului diplomatic a murit pe loc, fiind decapitată.

Victima era un angajat al Consulatului Onorific al Ungariei la București, un cetățean maghiar în vârstă de 61 de ani.

Vago Ferenc nu a avut nicio șansă să supraviețuiească impactului cu tirul

Șoferul tirului a pierdut controlul vehiculului și a intrat pe sensul opus, unde a lovit autoturismul cu numere de corp diplomatic, în care se afla doar șoferul. Ulterior, tirul a lovit alte două autoturisme aflate în trafic regulamentar și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Autoturismul cu numere de corp diplomatic era înmatriculat în Ungaria. La locul accidentului au intervenit echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe, însă personalul medical nu a mai putut salva viața victimei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
inundatii (4) jpeg
1 student din 3 renunţă la facultate pentru că a ales greșit jpg
avion pexels jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net