Un copil de 3 ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc. „Echipajul medical l-a intubat, minorul fiind inconștient”

Ultima actualizare:

Un incident tragic s-a petrecut în cartierul Ștrand din orașul Sibiu, unde un băiat de doar trei ani a suferit un accident grav, căzând de la etajul al cincilea al unui bloc de locuințe.

Minorul se află în stare critică la spital / foto: Ora de Sibiu
Minorul se află în stare critică la spital / foto: Ora de Sibiu

 Se pare că, în dimineața respectivă, în jurul orei 08:20, un apel de urgență a fost înregistrat la numărul 112. Apelantul a raportat descoperirea unui copil care părea a fi inconștient, zăcând pe trotuarul de pe strada Bârsei din același oraș.

Autoritățile, incluzând polițiști și personal medical, au răspuns imediat solicitării. După o evaluare inițială la fața locului, s-a confirmat că victima este un băiat de trei ani, rezident al imobilului respectiv, care, din nefericire, a căzut de la etajul cinci.

Băiatul se află în stare critică la spital și urmeză să fie transferat

În urma acordării primului ajutor la locul incidentului, starea copilului a fost evaluată ca fiind critică, motiv pentru care a fost necesară transportarea lui de urgență la spital. Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, a furnizat aceste informații.

În contextul acestui incident, Poliția Municipiului Sibiu a inițiat un dosar penal pentru a investiga circumstanțele acestui eveniment sub suspiciunea de vătămare corporală din culpă. Scopul acestui demers este de a determina cu precizie toate detaliile legate de cum s-a produs această tragedie.

În plus, un echipaj de urgență al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD), inclusiv cu un medic la bord, a intervenit prompt la locul incidentului. Copilul a suferit multiple răni grave în urma căderii.

Personalul medical l-a intubat pe loc, dat fiind că era inconștient. Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, a comunicat că minorul urma să fie transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie pentru tratamentul necesar.

„Echipajul medical l-a intubat, minorul fiind inconștient. Aceasta va fi transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net