Uber se impune pe piața din România. În ce oraș din țară va fi de acum disponibil

Uber își extinde serviciile în România. Serviciul de transport în regim de taxi furnizat de către Uber va fi disponibil și locuitorilor din Târgoviște în viitorul apropiat, anunță reprezentanții companiei. Deja, Uber activează în 21 de orașe de pe teritoriul țării noastre. 

Serviciile Uber vor fi disponibile și în Târgoviște
Serviciile Uber vor fi disponibile și în Târgoviște

Compania Uber are o veste bună pentru cei din Târgoviște care vor să călătorească, în condiții decente, dintr-o parte în alta a orașului. Serviciul Uber va fi disponibil și în acest oraș, iar reprezentanții au anunțat că vor colabora doar cu șoferi licențiați pentru ca pasagerii să întâmpine situații neplăcute.

Citește și: Uber vine cu elicopterul! Când o să te poți plimba deasupra Bucureștiului 

La Târgoviște, va avea mare concurență din partea rivalilor de la Bolt, care se află deja aici de ceva vreme și care s-au extins deja în 28 de orașe din toată România.

Cele 21 de orașe din România în care activează Uber sunt: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare și Târgoviște

Uber are un tarif dinamic și prețul unei călătorii depinde de condițiile de trafic 

Serviciul de taxi Uber este marca unei companii americane care a dezvoltat o aplicație pentru tablete și smartphone-uri, ce le permite clienților să comande limuzine cu șofer sau taxiuri. Compania a lansat aplicația pentru iPhone în anul 2010, oferindu-le clienților posibilitatea de a închiria rapid limuzine cu șofer și de a călători dintr-un loc în altul în siguranță și în condiții de lux, nepotrivite oricărui buznar și buget.

Vezi și: Cele mai ciudate obiecte pe care le-au uitat călătorii în mașinile Uber 

Tariful Uber este calculat de program în funcție de distanță, viteză și condițiile de trafic. În general, cel care călătorește cu Uber nu achită cursa folosind cash, prețul cursei fiind extras de pe cardul de credit al clientului. Datele cardului sunt introduse de client în aplicația Uber, după ce s-a autentificat în aceasta folosind telefonul mobil, un smarphone sau o tabletă. 

Citește mai multe despre serviciile oferite de către Uber accesând Adevărul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net