„Uitați, plânge”, momentul tulburător de la înmormântarea Alinei. Pe fața fetei ucise au curs lacrimi

Ultima actualizare:

Alina Ciobanu a fost înmormântată și întreaga comunitate a condus-o pe ultimul drum. Mii de oameni îndurerați au mers în urma mașinii mortuare care transporta sicriul alb cu trupul tinerei ucise de cea care îi fusese cea mai bună prietenă. A fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Pe drum, a avut loc un moment tulburător. Oamenii au văzut cum lacrimi pe fața Alinei. „Plânge la propria înmormânatare!” au strigat oamenii extrem de tulburați de ce vedeau.

image

„Alina plânge cu noi”

Alina, fata ucisă cu sălbăticie într-un hotel din Saturn de cea mai bună prietenă a sa, a fost înmormântată în satul natal. Crima odioasă și soarta fetei a întristat peste măsură chiar și pe cei care nu o cunoscuseră pe Alina Ciobanu.

În timpul slujbei de înmormântare oamenii sosiți pentru a o conduce pe Alina pe ultimul drum au fost extrem de tulburați când au observat că, în sicriu, pe chipul fetei se scurgeau lacrimi.

”Uitați, plânge! Alina plânge cu noi!”, au spus cei din jurul sicriului, când au sesizat, înfiorați, că în colțul ochilor copilei din sicriu se zăresc urme umede, ca ale unor lacrimi.

În acel moment, oamenii și-au făcut cruce și au izbucnit în plâns, răscolind o durere și mai profundă în inima familiei deja împietrită de durere.

Alina plânge la propria înmormântare”, șopteau cutremurate rudele fetei.

Explicația lacrimilor de pe chipul Alinei

Chiar dacă în Buda, satul natal al Alinei se vorbește acum despre o adevărată minune petrecută la înmormântarea ei, medicii legiști vin cu explicații științifice în legătură cu această întâmplare.

Ei spun că este vorba despre un fenomen natural, iar umezirea din acea zonă face parte dintr-un proces firesc în care intră trupurile neînsuflețite.

Oamenii sunt însă convinși că Alina, regretă plecare timpurie de pe Pământ și a plâns la propria înmormântare.

Alina Ciobanu, o tânără de 18 ani a fost ucisă cu sălbăticie de Loredana Atănăsoaie, o fată care încă nu a împlinit 18 ani. Amândouă erau eleve la un liceu din județul Vaslui. Cele două se cunoșteau de la grădiniță și toată viața au fost bune prietene. Criminala, care prin fapta comisă a șocat întreaga țară, se află în arestul Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net