Uite cu ce se ocupă Cristian Cioacă după eliberarea sa din pușcărie! Click! a aflat totul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A trecut aproape un an de când Cristian Cioacă a fost eliberat din pușcărie. Asta după ce fusese condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare, pe 18 iunie 2014. Bărbatul a ajuns după gratii atunci când organele abilitate au constatat faptul că el este principalul suspect în dispariția Elodiei Ghinescu. A fost eliberat din închisoare, după aproape zece ani de detenție, și nu se știe mai nimic despre el. Nici unde stă, nici ce face.

Surse apropiate din anturajul fostului polițist au declarat în exclusivitate pentru Click! ce legătură ascunsă este între Cristian Cioacă și Maria Vasii, avocata care l-a apărat pe bărbat în instanță.

„Cioaca acum lucrează ca și șofer pentru avocata lui, Maria Vasii. L-au văzut mai multe persoane în asemenea ipostază, dar nu merge peste tot cu ea ca și șofer pentru că se mai ferește. Mama Elodiei nu este dezamăgită de faptul că Cioacă a fost eliberată. Ea este de părere și spune mereu că oricum dacă îl ținea la închisoare sau nu tot același lucru era pentru ea, deoarece oricum ea a rămas fără copil”, au declarat surse.

Mama Elodiei, declarații tranșante

Recent, Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, avocata dispărută fără urmă, ne mărturisea ce sentimente o încearcă față de fostul său ginere:

„Îmi este și scârbă să mai aud de numele lui, un nemernic în toată regula. Cred că și avocata lui Maria Vasii știe mai multe despre el, unde este, ce face, sau chiar ea îl ascunde. S-a zvonit că ar fi fost împreună cu avocata în perioada cât el a fost închis și că au fost împreună și la camera intimă”.

Click! spune

Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, care a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, a fost căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă. Însă dispariția femeii a fost înregistrată la Poliție abia pe data de 6 septembrie, după ce soțul său a ales să anunțe oamenii legii. Cazul Elodia – Cioacă a ajuns să fie imediat discutat de o lume întreagă, ținând prima pagină a ziarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
baza motociclisti 2 jpg
beach 6292382 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net