Ultima profeție a lui Arsenie Boca chiar înainte de moarte. A văzut România „lovită de bolovani de foc”

Arsenie Boca este considerat cel mai mare duhovnc al secolului XX. De-a lungul vieții sale a făcut mai multe profeții, una dintre acestea fiind moartea soților Ceaușescu „în zi de sărbătoare”. Nicolae și Elena Ceaușescu au fost executați în ziua de Crăciun a anului 1989. Printre vorbele lăsate de Arsenie Boca există unele care te înfioară. Părintele vorbește despre un viitor sumbru al României, o invazie a Rusiei și despre „bolovani de foc” care vor lovi năprasnic. 

Racheta balistica FOTO Profimedia jpg

Unul dintre cele mai cutremurătoare avertismente a fost făcut de părintele Arsenie Boca înainte de moarte. El vorbește despre o posibilă invazie a României de către trei țări: Bulgaria, Ungaria și Rusia.

Ocupanţii vor fi loviţi de „bolovani de foc”

Arsenie Boca a făcut, de-a lungul vieţii sale, numeroase profeţii, însă cea de mai jos, rostită în prezenţa unui martor, Vasile Șerbu, este apocaliptică.  

Dohovnicul Arsenie Boca vorbea despre o “hidră cu răsuflarea otrăvitoare, o spurcăciune care va fi peste tot: la serviciu, în magazine, în politică”.

„S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate sunt acolo.

Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte, dar aceasta va fi peste foarte mulţi ani şi nouă nu ne va fi dat să vedem. Prigoana va veni de la Apus, iar de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce, dar creştinii cu inima curată vor fi mântuiţi”, este previziunea lui Arsenie Boca despre România și Rusia.

„România ar putea fi ocupată de Rusia. Țara noastră va fi ocupată de cele trei țări, care vor fi lovite de „bolovani de foc”, a profețit Boca.

„Românii își vor pierde speranța”

Duhovnicul a mai spus că aproape toţi oamenii îşi vor pierde speranţa în lupta finală care se apropie. 

Părintele Arsenie Boca a anticipat în anii 1945-1946 că un popor „fără cruce” va apărea de la Răsărit și va aduce cu sine mari si multe orori .

Arsenie Boca a spus că Apocalipsa nu va veni ca o distrugere bruscă, ci va fi un proces lent, cu oamenii suferind pe rând.

„Cine va rămâne din războiul ăsta va fi ales ca grâul din pleavă” – spunea Părintele Arsenie Boca.

Cine a fost Arsenie Boca

Arsenie Boca a început să facă profeții remarcabile în anii 1945-1946, într-o perioadă tulbure pentru România, când comunismul se instala treptat și tensiunile politice erau în creștere.

Acest moment a coincis cu o perioadă în care călugărul a fost în închisoare din motive politice, ceea ce i-a oferit timp pentru reflecție și studiu profund al textelor religioase. În această vreme de incertitudine și schimbare, el și-a concentrat atenția asupra viitorului țării și a profețit evenimente care au ulterior ridicat semne de întrebare și neliniște.

Cu o cunoaștere adâncă a Bibliei și a textelor religioase, Arsenie Boca a devenit un profet în ochii mulțimii, iar cu trecerea timpului, mulți dintre avertismentele sale au părut să capete o nouă relevanță, stârnind discuții aprinse despre semnificația lor pentru România și lumea în general.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net