Un băiat de 15 ani, din Olt, accidentat mortal pe motocicletă. Puștiul făcea drifturi la 9 ani


    Adolescentul a traversat drumul european 574Foto: adevarul.ro
Adolescentul a traversat drumul european 574Foto: adevarul.ro

Pasiunea pentru motociclete i-a adus și sfârșitul, nu numai satisfacții! Un puști de 15 ani, care încă de acum șase ani stăpânea perfect motorul, a murit în urma unui accident rutier, în timp ce se afla la cârma motocicletei.

Cosmin și-a petrecut ultimele clipe de viață alături de tatăl său, într-o cursă cu motocicletele de tip enduro pe colinele din jurul localităţii Găneasa, județul Olt. La trecerea drumului european E 574, către localitatea Piatra-Olt, un autoturism condus de un bărbat care circula regulamentar l-a lovit pe băiatul de 15 ani. Deși adolescentul purta cască, nu a putut supraviețui în urma impactului deosebit de violent. Totul s-ar fi petrecut sub ochii tatălui său, care l-ar fi avertizat să nu traverseze în acel moment, însă cel mai probabil puştiul a evaluat greşit, considerând că are timp să traverseze, scrie adevarul.ro. Sosiți la fața locului, paramedicii l-au găsit pe minor în stare de inconştienţă, cu otoragie, hemoptizie, suspect de fractură de bază de craniu. A fost dus la UPU Slatina, în stare comatoasă, însă a sfârșit la scurt timp de la internare.

La 9 ani făcea ”scheme” cu motorul

Tragedia a adus în actualitate o înregistrare cu puştiul, postată pe rețelele de socializare în urmă cu șase ani. Deși avea numai 9 ani, băiatul stăpânrea foarte bine motorul, iar adulții din jurul lui încurajau constant. Filmulețul îl arată făcând „scheme“ cu motorul, în faţa a doi adulţi, vecini de-ai băiatului. Mai mult, locul în care se produce demonstraţia este situat chiar vizavi de postul de poliţie din localitatea Găneasa, în imediata vecinătate a locuinţei băiatului. Puştiul provoacă admiraţie celor doi adulţi care îi comentează prestaţia. „Dă-i tare, Cosmine, arde-o, hai! Arde-o! Fă cercuri!“, îi spune bărbatul care filmează evoluţia băiatului de numai 9 ani. „Să-l vezi cu cheile, cu şuruburile, ştie cheia de 13, ăsta iese mecanic al dracu’!“, comentează cel de-al doilea bărbat, participant şi el la demonstraţia puştiului. „Cosmine, ia saltă-te p-o roată, mă!“, îl îndeamnă bărbatul care îl filmează, în timp ce al doilea observator al scenei încearcă să-l tempereze: „Lasă-l, mă, nu-i spune, că n-are cască, e-n stare s-o facă şi cade!“, „Nu-l lasă mă-sa, lasă, că nu face!“. Totuși, adultul plusează: „P-o roată merge, Cosmine? Ia vezi! (...) Or îi dai ca lumea, or nu-i mai dai!“, mai spune bărbatul care îl filmează pe puşti în timp ce acesta ambalează motorul.

Video și mai multe informații pe adevarul.ro.

Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
arsenie boca jpg
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
Violul mutilează sufletul pe viaţă
image
image
image
image
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg