Un bărbat a vrut să-și dea foc la vederea facturilor la gaze și curent

Un bărbat din Caransebeș a ameninţat că se va înjunghia și apoi își va da foc din cauza facturilor la gaz şi curent. Totul s-a întâmplat în centrul orașului spre stupefacția trecătorilor. În cele din urmă sinucigașul nu și-a dus gestul până la capăt, fiind dezarmat după o intervenție în forță a polițiștilor 

Lumea s-a strâns ca la urs atrasă de țipetele sinucigașului. Foto: infocs.ro
Lumea s-a strâns ca la urs atrasă de țipetele sinucigașului. Foto: infocs.ro

Totul s-a întâmplat chiar pe treptele Catedralei Episcopale din mijlocul orașului Caransebeș, scrie infocs.ro. Sinucigașul era foarte agitat și țipa că își va lua zilele pentru că nu are bani, nu poate plăti facturile și în plus se plângea că a fost amendat abuziv de polițiști în urmă cu câteva zile.  

Ce a făcut sinucigașul când a apărut poliția 

Cetățenii care treceau prin zonă au sunat la 112 și imediat mai multe echipaje de poliție și-au făcut apariția. La vederea oamenilor legii bărbatul a devenit și mai agitat, s-a stropit cu un lichid inflamabil și a amenințat că își dă foc și se taie cu un cuțit pe tot corpul.  

Autorul protestului șocant a spus că este din satul Borlova, comuna Turnu Ruieni și a decis să se omoare după ce i-au sosit facturile la curent și gaz care însumează aproape 3000 de lei. În plus era amenințat și cu închisoarea pentru amenzi neachitate în valoare de aproape 1000 de lei. 

”Săracul să ajungi să te omori de sărăcie...asta nu este țară”, spune cu amărăciune Tanti Iuliana care asistă la  bătrâna. De mai multe ori, sinucigașul și-a pus lama cuțitului la gât amenințând că-și taie beregata. 

La un moment dat s-a stropit cu un lichid inflamabil și a încercat să aprindă foaia pe care era amenda și apoi să o apropie de corp. După mai bine de o oră de negocieri cu polițiștii și jandarmii, bărbatul de 41 de ani a fost atacat brusc de polițiști și pompieri, care l-au dezarmat. 

Încătușat, a fost dus cu mașina ambulanței la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Caransebeș. În urma incidentului, bărbatul s-a ales cu încă o amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Brad Pitt (5) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
iulia albu si mikaela webp
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo