Un bărbat din Bihor și-a anunțat moartea pe Facebook, apoi s-a spânzurat. Ce l-a împins să recurgă la gestul fatal

Tragedie într-o familie din județul Bihor! Un bărbat în vârstă de 32 de ani, tatăl unui copil de 6 ani, a fost găsit spânzurat în locuinţă. Se pare că ceea ce l-a împins să facă gestul fatal a fost dependența de jocurile de noroc.   

spanzuratoare jpeg

Descoperirea macabră a fost făcută de către soția sa, care a încercat disperată să-l salveze. Femeia a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor, însă medicii sosiți la fața locului nu au putut, din păcate, să-i mai salveze viața. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat.

Mesajul lăsat pe Facebook

Însă, înainte cu puțin timp de a-și pune capăt zilelor, bihoreanul a lăsat un mesaj pe Facebook, mesaj care poate fi interpretat drept unul de adio. „Atunci când te saturi, dar când te saturi cu adevărat, nu te mai cerţi, nu mai avertizezi, nu te mai rogi, nu mai speri, nu mai priveşti, nu te mai interesează absolut nimic şi te opreşti. Punct”, a scris acesta pe contul de socializare, în ziua precedentă morții sale. 

image

În urma verificărilor făcute de polițiști, nu au fost găsite indicii că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracţiuni. „Cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii din Borod continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd”, potrivit IPJ Bihor.

Căzuse în patima jocurilor de noroc

Se pare că bărbatul, originar din localitatea Șuncuiuș, căzuse în patima jocurilor de noroc.

În urmă cu mai puțin de o lună, mai exact în noaptea de Anul Nou, un tânăr de doar 20 ani din Bihor, tot împătimit al jocurilor de noroc, a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei. Potrivit unor surse locale, el ar fi ameninţat în mai multe rânduri că îşi va lua viaţa atunci când familia refuza să-i dea bani pentru a juca la păcănele, conform adevarul.ro.   

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
www.antena3.ro
Iulian Tiganila FOTO Jurnal de Argeș jpg
image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net