Un cunoscut politician român se retrage pe caz de boală: „Vă mulțumesc vouă, patrioți români, cei care m-ați motivat”

Un cunoscut politician român se retrage pe caz de boală. Locul său va fi luat de un fost ministru. Acesta din urmă va deveni noul lider al formațiunii politice APP (Alianța Pentru Patrie).

Un cunoscut politician român se retrage pe caz de boală
Un cunoscut politician român se retrage pe caz de boală

Vineri seară, Codrin Ștefănescu și-a anunțat debarcarea temporară din viața politică printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Liderul partidului Alianța Pentru Patrie se retrage pentru o perioadă din cauza stării de sănătate.

Codrin Ștefănescu se retrage din politică. Mesajul liderului partidului APP

Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu
Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu

În mesajul de pe Facebook Codrin Ștefănescu și-a asigurat susținătorii că formațiunea politică pe care a condus-o până acum va continua să lupte împotriva „trădătorilor și dușmanilor de neam”.

„Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare..

 Proiectul #AliantaPentruPatrie, pe care l-am pornit împreună cu mulți dintre voi în urmă cu 13 luni, își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție și vânzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Cine îi va lua locul lui Codrin Ștefănescu

În locul lui Codrin Ștefănescu se va instala Liviu Pop. Fostul ministrul al Educțație va prelua șefia partidului Alianța Pentru România.

„Dragi patrioți, Am predat azi colegilor mei din APP, un partid al patrioților români, pregătit și organizat bine în teritoriu să intre în lupta decisivă a recuperării României, a demnității, a dreptului nostru de a trăi liber in țara noastră!

Am convocat azi un CEx și un congres extraordinar, i-am rugat pe colegii mei să înțeleagă situația prin care trec, să-l susțină pe Liviu Pop – fost ministru al educației să preia conducerea partidului, să rămână uniți si hotărați pentru vremurile cumplite ce vor urma”, a mai scris fostul apropiat al lui Liviu Dragnea.

„Vă mulțumesc vouă, patrioți români”

„Le mulțumesc colaboratorilor mei pentru toată susținerea si implicarea, pentru că au fost alături de mine in bătălia contra răului, le doresc mult succes și mult curaj in misiunea de a reda România românilor! Voi rămâne alături de ei și în timp ce voi purta o nouă luptă, aceea pentru propria-mi sănătate!

Vă mulțumesc vouă, patrioți români, cei care m-ați motivat să construiesc Alianța Pentru Patrie! Vă iubesc! Aveți întregul meu respect! Al vostru, Codrin Ștefănescu”, își încheie mesajul cunoscutul om politic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
FotoJet (10) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg