Anamaria Prodan, declarații neașteptate: „Pe Codrin Ștefănescu am să-l iubesc toată viața”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a sărbătorit cum se cuvine intrarea în politică! A dat mare chef la lăutari, înconjurată de colegii de partid, semn că are susținere nu glumă! S-au dat dedicații, s-a dansat pe mese și s-a aruncat cu bani la lăutari! Alături de impresară, a mai venit o forță! Nașa Adriana Bahmuțeanu, cu viitorul ei soț, au susținut-o trup și suflet!

cub anamaria prodan png

Anamaria Prodan nu se dezminte! A dat mare petrecere cu lăutari ca să marcheze, recenta, intrare în partidul lui Codrin Ștefănescu! La chef, i-au fost alături de impresarei familia, prietenii, dar și colegii de la vârf din partid.

Dedicații s-au auzit până dis-de-dimineață, pe muzica trafului lui Viorel Bogățeanu! S-a dansat pe mese și s-a aruncat cu euroii în stânga, și-n dreapta!

În toiul petrecerii, Anamaria Prodan ne-a acordat primul interviu cât se poate de sincer despre intrarea ei în politică și viitoarea candidatură la președinție! Adriana Bahmuțeanu va lupta cot la cot cu ea, în staff-ul de campanie!

Anamaria, petrecerea asta este pentru intrarea în politică?

Petrecem cu Taraful Viorel Bogățeanu și fina mea, Andreea Lege. Suntem la masă cu prietenii, ce să mai, cu tot partidul. Suntem toți șefii din partid, câțiva nu au ajuns încă. Sunt și cu nașa lângă mine, cu Adriana!

Bahmuțeanca, în staff-ul de campanie!

Ce face nașa?

Adriana Bahmuțeanu: O susțin pe Ana din toate punctele de vedere. Mă bucur tare că a intrat în politică, ea merită să fie în fruntea țării că este o femeie foarte capabilă. Eu o să fiu în staff-ul ei de campanie! Țara asta, la câte femei deștepte are, crede-mă că va putea să sclipească, și va sclipi în Europa!

Ana, deunăzi, te-ai întâlnit și cu doamna Șoșoacă....

Draga mea, când ești fă păcat și atunci când nimeni nu are de unde să te tragă și spună: am furat cu tine, am făcut cu tine, ți-am dat aia și aia! Uite cât de relaxate suntem!

Anamaria Prodan: „Lumea nu-ți dă de mâncare”

Când ți-a venit, practic, ideea cu intrarea în politică? Care a fost momentul, declicul acela? A fost o mișcare surpriză pentru toți!

A fost un declic! M-am uitat așa în spate și am văzut cât de mult am luptat pentru familie, cât de multe nenorociri am acoperit în viața mea. Și am zis: de azi înainte femeile nu mai au voie, nu trebuie să mai acopere pe nimeni, niciodată! Ele trebuie să trăiască!

Chiar dacă râde lumea că ai divorțat, și ai rămas cu doi copii, nimeni nu-ți dă de mâncare. Lumea nu-ți dă de mâncare și nici nu te ajută niciodată. După toate nenorocirile care mi s-au întâmplat cu fostul soț, am zis că, de azi înainte cât voi mai trăi, voi lupta să schimb ceva!

Anamaria Prodan: „Bărbații trebuie să ne țină în puf, nu în palme!”

După episodul cu bătaia, atunci, practic, ai anunțat intrarea în politică!

Eu mi-am proiectat viața de mic copil! Mulți ani în urmă, eu i-am spus fostului meu soț că într-o zi voi candida în țara mea! El a zâmbit și știți ce mi-a spus? „Eu o să fiu, ca de obicei, soțul doamnei președinte?!”

Să știți și voi că oamenii care au frustrări și sunt numărul doi, trei, patru, întotdeauna în inima lor îi vor urî pe cei importanți! Noi, femeile, suntem viața! Noi dăm viață, deci acești bărbați trebuie să ne țină în puf, nu în palme!

Acel episod al bătăii te-a traumatizat pe tine și pe copil?

În viața oricărui om când se întâmplă așa ceva e un moment cumplit, în viața copiilor e un moment cumplit. Dar eu sunt ca pasărea Phoenix, eu renasc din propria cenușă! Și eu niciodată nu am așteptat nimic de la nimeni! Eu mi-am făcut singură totul. Așa mi-am învățat și copiii. Familia din care vin, e Prodan, e ceva unic! Ei trebuie să continue ce au văzut la mine în familie, nu ceea ce au văzut la tatăl lor, pentru că acolo nu avem cum să luăm exemplu!

Cum se mai simte Bebeto?

Au trecut toate! El este un Prodan! Niciodată nu să ne împiedicăm de nici un ciot! Cine pleacă lasă loc pentru ceva mai bun! O să se pronunțe divorțul la următoarea înfățișare? Trebuie! Ne rugăm zi și noapte, eu și copiii, să ne ajute Dumnezeu să scăpăm odată, să uităm!

Sunt atât de sus eu și copiii mei încât nu putem să ne uităm la oamenii care au ajuns atât de jos că amețim! Din vârful muntelui nu mai vezi nimic la poale!

Candidezi sau nu?

Voi ce credeți? Deocamdată, sunt fericită, Codrin Ștefănescu este un om pe care am să-l iubesc toată viața! Suntem o familie, eu și în fotbal, când am fost, am format familii.

Reghecampf, în pericol să fie demis din Azerbaidjan? Vine la Steaua lui Gigi?

Anamaria Prodan așteaptă să tranșeze divorțul de Laurențiu Reghecampf, chiar luna aceasta, când cei doi au o nouă înfățișare la tribunal! Pâna atunci, Laurențiu Reghecampf își vede postul postul de antrenor în pericol, în Azerbaidjan.

Laurențiu Reghecampf are probleme la Neftchi Baku Sursa: Facebook
Laurențiu Reghecampf are probleme la Neftchi Baku Sursa: Facebook

În ultima etapă de campionat, echipa condusă de Reghecampf, Neftchi Baku a scos un egal chinuit cu ultima clasată, Sumqayit (2-2). Conform ultimelor informații furnizate de Horia Ivanovici, Reghecampf ar face presiuni asupra lui Gigi Becali pentru a fi readus înapoi la FCSB, echipă cu care a obținut rezultate remarcabile în trecut. Gigi Becali a anunțat, însă, că nu-l vrea la echipă din nou.

„Nu mă interesează tată Reghe, nu-l aduc la echipă“, a declarat Gigi Becali, contactat de Realitatea Sportivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!