Nu e glumă! Prodanca vrea să candideze la președinție! „Multe voci mă vor critica!” / VIDEO EXCLUSIV!

#Exclusiv Click!

La doar o săptămână după ce agentul FIFA a decis să intre în Alianța pentru Patrie, partidul fondat de Codrin Ștefănescu, pentru a apăra drepturile femeilor, impresara a fost avansată în două funcții politice de conducere. Anamaria Prodan a anuțat, într-o conferință de presă, că este dispusă să candideze chiar și la președinție, din partea APP!

cub anamaria prodan png

Anamaria Prodan vrea să devină președintele României!

Anamaria Prodan a intrat, inițial, în politică, în urmă cu doar o săptămână, alături de Organizația de Tineret a partidului Alianța pentru Patrie, reprezentată de Oana Leonte. Impresara prinde, însă, din ce în ce mai mult avânt. A fost propulsată în două funcții politice de prim rang, în partidul fondat de Codrin Ștefănescu.

Anamaria Prodan ocupă, în acest moment, funcția de președinte al Organizației de femei a partidului APP, dar și pe cea de vicepreședinte al APP pe țară! Joi, 27 octombrie, Anamaria Prodan a susținut prima ei conferință de presă, la sediul partidului lui Codrin Ștefănescu.

Am schimbat la nivel național și am completat fiecare organizație din fiecare județ. Am ieșit la luptă clar, în urma lucrurilor care s-au întâmplat în familia mea și în urma propriilor mele experiențe. Sunt mai determinată ca niciodată, alături de Alianța pentru Patrie să schimbăm tot ce înseamnă legi”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!.

La conferința de presă, desfășurată la sediul APP, Anamaria Prodan a avut și primul său discurs ca lider politic.

Știu că intrarea mea în politică este suprinzătoare pentru toată luemea și suținători, dar și critici ai mei! Am făcut pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc ocupă un loc infim în societate!

Anamaria Prodan: „Vreau să lupt pentru drepturile mele ca femeie!”

Violența domestică este extrem de răspândită, legile din România nu sunt suficient de puternice, de clare, de protectoare cu victimele violenței domestice, iar noi, femeile, încă nu avem suficientă încredere în noi. Consider că am ajuns la maturitatea și înțelepciunea antreprenorială care îmi permit să lupt atât pentru drepturile mele, ca femeie, cât și pentru drepturile româncelor!

Eu cred cu toa tăria în acest proiect, prin care vreau să schimb ceva în viața femeilor din România. Știu că vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile, dar vreau să cred că, în final, vom avea legi care să pedepsească în mod real violența domestică!”, a afirmat Anamaria Prodan, în discursul ei de la conferința de presă, de la sediul APP.

Surpriza maximă a venit, însă, atunci când impresara a fost întrebată de  jurnaliști dacă va candida la președinție, răspunsul fiind afirmativ. E posibil, însă, ca impresara să-și dorească și un post de primăriță! 

"Codrin Ștefănescu președintele APP care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să  se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat. 

Iar, eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!", a declarat impresara, la conferința de presă. 

Anamaria Prodan s-a decis să intre în politică alături de prietenul său din tinerețe, Codrin Ștefănescu, după bătaia de pomină cu Laurențiu Reghecampf din fața vilei de la Snagov.

Atunci, impresara s-a prezentat la INML, dar și la spital, cu numeroase contuzii și rupere de ligament. I-a fost pus chiar și piciorul în ghips. După episodul violent avut cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut o mutare surprinzătoare și a intrat în politică, ca și mama sa, pentru a lupta pentru drepturile femeilor supuse violenței domestice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
cub Otniela png
cub alina pușcău png
cub claudia pavel cream png
cub ionuț Iftimoaie png
cub smiley png