Primele declarații ale Anamariei Prodan despre presupusa idilă cu Adrian Iordache

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan, 49 de ani, și Adrian Iordache, 42 de ani, nu formează un cuplu! Cei doi sunt prieteni apropiați, cunoscuta afaceristă insistând asupra acestui detaliu, atunci când a oferit, pentru Click!, detalii despre seara în care au ieșit împreună la lăutari, lucru care a ridicat multe semne de întrebare, mai ales că au fost destul de apropiați la masă.

Anamaria Prodan, despre Adrian Iordache: „Îi leagă o veche prietenie”

Se pare că Adrian Iordache i-a purtat noroc Anamariei Prodan în carieră, căci este chiar primul fotbalist pe care l-a transferat în străinătate. 

Adrian îmi este prieten. Niciodată nu am avut idilă sau alte povești! Ne respectăm și toată viața vom rămâne prieteni. Este primul jucator pe care l-am transferat, cum am intrat în lunea fotbalului. Am rămas ca frații și așa suntem și astăzi. Este parte din familia mea, așa cum sunt toți jucătorii mei. Eu cu jucătorii sau cu antrenorii mei nu am avut idile! Ne-am respectat și ne respectăm enorm. Când voi avea pe cineva în viața mea voi anunța”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Anamaria Prodan.

Așadar, Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă faptul că dorește ca în perioada următoare să se dedice mai mult familiei și carierei. 

S-a lansat în politică!

Afacerista revine la viața ei obișnuită, după numeroasele scandaluri apărute în urma despărțirii de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a rămas la fel de activă, o voce puternică și hotărâtă, iar de curând s-a lansat în politică pentru a proteja femeile abuzate.

„(...)Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu. Până acum!(...) Surorilor, toate suntem puternice! Toate merităm să fim respectate! Să beneficiem de șanse egale, de stimă, de libertate! Nu suntem bunul nimănui din lumea asta!

Numai că, nu toate avem încredere în noi! Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine!

Am fost alături de Codrin Ștefănescu încă de la formarea Alianței Pentru Patrie, din respect pentru el, dar și pentru că simt românește și rezonez cu principiile creștine, tradiționaliste și patriotice ale A.P.P.(...)”, a transmis Anamaria Prodan, pe Instagram, dezvăluind în ce constă proiectul ei din politică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net