Un jandarm din Alba Iulia, găsit mort în post. Cum și-a găsit bărbatul sfârșitul

Ultima actualizare:

    Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro

Un jandarm din Alba Iulia, care păzea sediul unităţii, a murit după ce şi-a tras două gloanţe în piept cu pistolul din dotare. Subofițerul era cadru al unității din 1994, a fost recompensat de multe ori de-a lungul carierei și ultima dată fusese testat psihiologic în 2020.

Incidentul s-a produs, la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba. „Astăzi, în jurul orei 12.34, un subofiţer din cadrul IJJ Alba, aflat în serviciu de pază la sediul unităţii, s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare. Imediat a fost anunţat serviciul de ambulanţă şi colegii din serviciu au executat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, acestea nu au avut succes.”, a anunțat Jandarmeria, conform adevarul.ro.

Subofiţerul avea 49 de ani și , lucra în IJJ Alba din anul 1994 şi pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu. La ultima testare psihologică, efectuată în anul 2020, a fost declarat apt, iar de atunci nu a avut comportamente sau atitudini care să necesite intervenţia de specialitate a psihologului unităţii.

Jandarmul şi-a tras două gloanţe în piept, în zona inimii, cu pistolul din dotare. Jandarmul nu a mai putut fi salvat şi a decedat. Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar din Cluj-Napoca.

Citește și: 

Jandarm găsit împușcat în cap la Centrala Nucleară din Cernavodă. A fost transportat cu elicopterul la București

Un jandarm din București și-a agresat sexual fetița, în urmă cu 3 ani! Copila este în depresie severă

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net