Un om de afaceri din Sibiu, găsit spânzurat pe o stradă din București

Ultima actualizare:

Imagini de coșmar! Un cadavru spânzurat și în stare avansată de putrefacție a fost descoperit marți seară pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, în apropierea pădurii Băneasa lângă calea ferată. Este vorba despre un om de afaceri din Sibiu care dispăruse de acasă în luna noiembrie a anului trecut. 

image

Alexandru Coman avea 49 de ani și era din Sibiu. Bărbatul locuia de câțiva ani în București, în chirie. În luna noiembrie, el a plecat de acasă doar cu portofelul și telefonul. Și dus a fost, căci nimeni nu a mai auzit de el. În tot acest timp, familia a sperat ca acesta să se fi retras la o mănăstire. Însă realitatea a fost cu totul alta.  Bărbatul a fost descoperit spânzurat pe strada Trifești din sectorul 1 al Capitalei, iar poliția bănuiește că ar fi vorba despre o sinucidere. Însă, în același timp, sunt luate în calcul și alte varinate.

Afaceristul era dat dispărut de trei luni

Familia omului de afaceri sibian declara anul trecut că Alexandru Coman a plecat de acasă doar cu portofelul și telefonul, „fără încărcător, fără laptop, fără haine de schimb”. „Sunt aproape trei săptămâni, noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să-l asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, spune pe atunci, pe Facebook, o rudă a bărbatului.

Potrivit anunțului postat pe site-ul Poliției Române, Alexandru Coman a plecat în data de 21 octombrie, în jurul orei 10:30, de la locuința în care locuiește fără forme legale, din București, de pe strada Smaranda Brăescu. Apropiații nu au știut unde s-a dus bărbatul și nici care a fost planul lui. Autoritățile au luat în calcul sinuciderea, dar nu exclud și alte variante.

„Numitul Coman Alexandru, fiul lui Ioan și Ruxandra Zamfira, născut la data de 20.03.1972, domiciliat în Municipiul București, sector 4, a plecat voluntar în data de 21.10.2021 în jurul orelor 10:30 de la adresa unde locuiește fără forme legale din București, Sector 1 și nu a mai revenit până în prezent. Posibil să fie îmbrăcat cu o geacă de culoare negru/bleumarin, blugi de culoare albastru închis și adidași. Semne particulare: tatuaj CARPE DIEM pe antebrațul drept”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Poliția a deschis un  dosar de cercetare penală pentru o moarte suspectă, iar familia bărbatului Familia va fi audiată astăzi. Mai exact, soția și părinții acestuia

Medicii legiști fac verificări pentru a afla care este adevărata cauză a morţii.

Puteți urmări știrile Clik! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net