Un polițist a fost înjunghiat în curtea Secției 9 din Capitală! Agresorul a transmis atacul LIVE pe Facebook

Ultima actualizare:

    Agresorul a filmat ataculFoto: captură video
Agresorul a filmat ataculFoto: captură video

Un poliţist a fost înjunghiat în curtea Secţiei 9 din Capitală, joi noapte (1 aprilie). Agentul a fost rănit la picior. Agresorul,un bărbat de 28 de ani, a fost prins de poliţist cu ajutorulunui coleg, fiind apoi reţinut pentru ultraj.

”În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Ilfov, a intrat în curtea Secţiei 9 Poliţie şi cu un cuţit l-a atacat pe poliţistul ce executa controlul accesului în sediul subunităţii. 

În pofida faptului a reuşit să îl rănească pe poliţist la un picior, acesta, cu sprijinul ofiţerului de serviciu, l-a  imobilizat pe bărbat”, anunţă Poliţia Capitalei.Poliţistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Agresorul se află in custodia poliţiştilor şi a fost sesizată unitatea de parchet, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.După administrarea probatoriului, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reţinerea bărbatului de 28 de ani. 

Acesta nu a putut să explice coerent motivul pentru care l-a atacat pe polițist, potrivit gandul.ro. De altfel, se pare că agresorul a plecat de acasă cu un cuțit, fiind decis să atace un om al legii.

Bărbatul a transmis live pe Facebook momentul atacului.

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg