Un preot din Sibiu a ajuns viral pe TikTok după ce a sfințit un bolid de lux de Bobotează

Ultima actualizare:

O filmare care surprinde un preot din Sibiu binecuvântând un Lamborghini a devenit subiect de glume în mediul online.

Preotul a devenit vedetă pe TikTok după ce a sfințit un bolid de lux Captură video
Preotul a devenit vedetă pe TikTok după ce a sfințit un bolid de lux Captură video

Un tânăr din Sibiu a rugat miercuri, 5 ianuarie, preotul care mergea cu Boboteaza prin localitate să-i sfinţească şi lui maşina, un bolid în valoare de sute de mii de euro. Preotul nu a stat prea mult pe gânduri și a fost de acord cu propunerea bărbatului.

Contactat de un reporter „Adevărul”, preotul Ciprian Creangă din Parohia Turnişor a mărturisit că este deseori rugat să sfinţească maşini, case etc. şi că deşi este vorba despre o slujbă specială nu percepe tarife la fel de speciale pentru acest lucru. Fiecare dă „după placul inimii şi baierele pungii”. În cazul de faţă, susţine că nu-şi aduce aminte cât a primit, pentru că era seară. 

Preotul a devenit vedetă pe TikTok

Preotul a povestit că nu știa că momentul a fost filmat și distribuit pe mai multe rețele de socializare, iar enoriașii au fost cei care i-au povestit că a devenit vedetă pe internet.

Nu am cont de Facebook, Instagram sau Tik - Tok. Am aflat de la enoriaşi că am apărut pe reţelele de socializare. Am fost rugat, când m-am dus cu Boboteaza, să binecuvântez o maşină. Eram la respectivii în curte, iar în spate, au un atelier de... înfoliat maşina (colantări auto şi detailing - n.r.), sau nu ştiu cum se spune în termenii aceştia moderni. Apoi am văzut că e vorba despre un Lamborghini. Cred că e cea mai scumpă maşină pe care am binecuvântat-o până acum”, a povestit preotul Ciprian Creangă.

Pe piaţa second-hand astfel de bolizi de lux, precum Lamborghini, din Sibiu, pleacă de la 250.000 de euro şi depăşesc de 500.000 de euro.

În urmă cu trei ani, un Lamborghini Huracan în ediţie limitată, binecuvântat de Papa Francisc, devenea obiectul unei tombole caritabile, pentru care biletele porneau de la suma de 10 dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net