Un român a dat peste cap traficul din Bruxelles dupa ce a fost fugărit cu focuri de armă de polițiști. Ce s-a întâmplat

Poliția din Bruxelles a arestat duminică seară un român suspectat de furturi după ce acesta, depistat în trafic a refuzat să tragă pe dreapta și a continuat goana pe străzile celui mai mare oraș din Belgia. Pentru capturarea suspectului au fost trase focuri de armă iar mașina românului a intrat în mai multe vehicule parcate.

Românul a fost prins cu focuri de armă
Românul a fost prins după ce mașina sa a lovit mai multe vehicule parcate. Foto: stiridiaspora.ro

Conform stiridiaspora.ro, era o oră de trafic intens duminică seară când agenții din Bruxelles au văzut în trafic mașina românului. Acesta era dat în urmărire pentru furturi repetate în regiunea Flandra și polițiștii au vrut să-l tragă pe dreapta 

Cum a decurs urmărirea dintre un hoț român și poliția belgiană 

Românul nu a acceptat să fie controlat și a încercat să-și piardă urma pe străzile aglomerate ale celui mai mare oraș din Belgia. Era o oră de vârf și traficul era la cote înalte așa că sarcina polițiștilor de a prinde suspectul nu se anunța ușoară.  

După o goană pe străzi bărbatul a  pierdut la un moment dat controlul volanului și a intrat în mai multe vehicule parcate. Când un polițist a vrut să îl scoată din mașină, șoferul român a încercat să îl calce.  

Ofițerul a rămas blocat între un semn de circulație și BMW-ul românului și simțind că viața îi este pusă în pericol a scos pistolul și a tras un foc de armă înspre mașină.Ulterior românul a fugit pe jos și a fost arestat într-un magazin.  

Belgia șocată de moartea unui copil român de 9 ani

Românii au acaparat în ultimul timp negativ rubricile care relatează fapte grave în Belgia. Potrivit sursei citate, Raul, un băiețel român de numai 9 ani, a fost găsit fără viață la începutul lui aprilie într-o geantă, în lacul Houtdok din Belgia iar audierile contiună și în prezent.

Copilul ar fi fost ucis la sfârştul lunii ianuarie, iar principalii suspecţi sunt mama şi concubinul ei care ar fi încercat să fugă de poliţie, însă a fost arestat în Olanda. Mama lui Raul a fost arestată în Belgia. Martoră la scenele teribile ar fi fost chiar sora lui Raul, o fetiță de 13 ani, acuzată acum și ea de violențe asupra copilului pe care se pare că îl băteau pe rând atât mama, iubitul acesteia cât și sora adolescentă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net