Un român beat, care a provocat un accident rutier în Austria, a luat la bătaie polițiștii

Ultima actualizare:

Există concetățeni de-ai noștri care alimentează prin purtarea lor reacțiile anti-românești din Austria. Ultimul exemplu îl are în centru pe un român care a provocat un accident cu pagube materiale într-o localitate austriacă și care a devenit violent atunci când polițiștii au sosit la fața locului și au vrut să-I testeze alcoolemia.

Mașină a poliției din Austria
Polițiștii austrieci au de furcă cu infractorii români. Sursa foto: antena3.ro/profimediaimages.ro

Totul a început când în seara zilei de 3 octombrie când românul a provocat un accident în localitatea Unternberg, în zona Salzburg. În urma evenimentului rutier s-au înregistrat serioase daune materiale. Polițiștii au sosit la evenimentul rutier și atunci a început scandalul. 

Ce alcoolemie avea șoferul român 

Românul care a produs accidentul, în vârstă de 44 de ani a reacționat foarte dur atunci când agenții I-au cerut să se supună unui test pentru a-I măsura alcoolemia. Suspectul nu a vrut să se supună și a început să facă scandal. 

Polițiștii au decis să îl supună testului din cauza comportamentului său neobișnuit. În cele din urmă agenții au reușit să îl facă pe român să sufle în fiolă, care a indicat clar că autorul accidentului consumase alcool, scrie meinbezirk.at preluat de stiridiaspora.ro

Mai mult, alcooltestul a arătat că șoferul avea o alcoolemie de peste 1,8 la mie alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au luat permisul de conducere și cheile vehiculului. Românul s-a comportat foarte agresiv și insultător față de polițiști în momentul înregistrării accidentului, agresând agenții și făcând scandal 

Procuror șocat de un infractor român

La Tribunalul Regional din Viena se desfășoară în aceste zile procesul unui român care deține și cetățenie sârbă și care este acuzat de tentativă de omor și două capete de acuzare pentru tâlhărie calificată. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, pe care procurorul îl consideră un infractor periculos, cu înclinație spre brutalitate, a fost dus în fața instanței.  

"Este liderul unei bande(…)Sunt procuror de unsprezece ani. Sunt acte de violență despre care nu am mai citit niciodată” a declarat procurorul despre caz conform sursei citate. În data de 8 octombrie 2016, tânărul de 35 de ani, care are cetățenie română și sârbă și alți patru români au oprit un băiat de 19 ani care conducea un automobil Mercedes în localitatea Deutsch-Wagram.

Sub pretextul că vor să ajungă la o nuntă și nu știu drumul au reușit să urce în mașina tânărului, pe care l-au bătut în mers. În cele din urmă, băiatul a fost târât afară din mașină, abuzat, umilit și legat de mâini și de picioare cu centura pantalonilor și șireturile pantofilor și băgat în portbagajul mașinii sale. Infractorii au condus apoi Mercedesul pe un drum de pământ și l-au lăsat abandonat pe adolescentul îngrozit. „Avea doar 19 ani”, a spus la proces șocat procurorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
batran viata lunga jpg
terorist Turcia jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
leonidas jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Clotilde Armand la Parchet  Foto Inquam Photos  George Calin (2) jpg
pizza pixabay jpg
laura crisan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net