Un român deghizat în femeie a înjunghiat două persoane, în Elveția. Bărbatul a încercat să părăsească țara

În gara Basel, Elveția, a avut loc un incident violent. Un bărbat care s-a deghizat în femeie a scos un cuțit și a rănit două persoane. Este vorba despre o fată în vârstă de 22 de ani și un bărbat de 38 de ani. 

Incidentul a avut loc într-o gară, din Elveția Foto: Pixabay.com
Incidentul a avut loc într-o gară, din Elveția Foto: Pixabay.com

Românul era îmbrăcat în femeie

Potrivit rapoartelor poliţiei elveţiene, citate de Blick, între un bărbat român şi un cetăţean elveţian a izbucnit un conflict spontan pe peronul gării din Basel, scrie Observatornews.ro.

Românul ar fi fost îmbrăcat ca o femeie, susţin jurnaliştii elveţieni. La scurt timp, după izbucnirea scandalului, românul a scos un cuţit şi l-a rănit pe cetăţeanul elveţian. În sprijinul acestuia a sărit prietena lui, dar şi femeia a fost rănită cu aceeaşi armă.

Cetățeanul român a încercat să fugă în Elveția

Răniţii au fost preluaţi de o ambulanţă şi duşi la cel mai apropiat spital, iar în prezent viaţa lor nu este pusă în pericol. Imediat după producerea atacului, cetăţeanul român în vârstă de 37 de ani a încercat să fugă din Elveţia. A fost, însă reţinut de vameşii elveţieni.

Acum, anchetatorii încearcă să pună cap la cap toate detaliile pentru a încerca să refacă întreaga scenă a atacului şi a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui incident. De asemenea, poliţia elveţiană a pus la dispoziţie şi un număr de telefon unde sunt rugaţi să sune toţi cei care au fost martori la scena violentă.

Austriacă înjunghiată de 136 de ori de un român

Ne amintim că un român de 24 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce a înjunghiat o femeie cu foarfeca, iar apoi a incendiat-o. Cei doi se cunoscuseră pe 6 februarie 2022, iar o zi mai târziu, femeia din Stiria era moartă. Acuzatul ar fi înjunghiat-o, pe femeia de 41 de ani, de 136 de ori după o noapte petrecută împreună, în principal la cap, gât și abdomen.

Românul în vârstă de 24 de ani a folosit o foarfecă atunci când și-ar fi atacat și ucis iubita. Arma a fost găsită ulterior într-un coș de gunoi, potrivit Heute. Tânărul de 24 de ani a mărturisit crima. El a susținut că femeia din Graz i-a amintit de fosta sa iubită, care îl înșelase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net