Un român furios pe Viena: „Și-au bătut joc de 200.000 de oameni veniți din toată lumea”

Un român care s-a aflat printre spectatorii ce abia așteptau să intre la concertele cântăreței Taylor Swift, povestește indignat experiența trăită după ce autoritățile din Viena au anulat toate cele trei concerte din cauza unei amenințări cu bombă. „Teroriștii nu erau români, erau idioții lor”. Românul a spus într-un comentariu că Arenele Romane din București ar fi putut găzdui în siguranță concertele starului american.

Mesajul plin de revoltă al unui român la adresa autorităților vieneze

taylor swift concert fani jpg

Un român a povestit plin de indignare pe Facebook experiența din Viena unde ar fi trebuit să participe la concertele lui Taylor Swift. Acestea au fost anulate, în ciuda numărului mare de fani veniți din toată lumea care își plătiseră, în mpd firesc drumul și biletele la concert.

„Pentru multă vreme de acum încolo, e ultima oară când merg în Austria.

De ce? Pentru că a devenit o țară nesigură și neserioasă. N-au fost în stare să securizeze trei concerte și să neutralizeze câțiva tâmpiți, de-ai lor - nu din Orientul Mijlociu.

Și-au bătut joc de aproape 200.000 de oameni veniți efectiv din toată lumea, și de o artistă internațională, pentru că ei, cu extremistul lor Niehamer în frunte, sunt niște incapabili”, scrie românul.

„Teroriștii nu erau din România sau Serbia, erau idioți de-ai lor”  

„Teroriștii AUSTRIECI radicalizați, din cauza cărora s-au anulat concertele și pe care i-au prins (doar doi din ei) numai cu o zi înainte de eveniment, nu erau veniți prin România sau Serbia, ci erau idioți de-ai lor, cum le e și primul ministru.

Și-au umplut hotelurile și restaurantele, s-au vândut zeci de mii de bilete de avion, iar ei au bălmăjit-o: întâi că nu e niciun pericol, apoi că… se anulează și ne dau banii înapoi. Doar pe biletele de concert, desigur.

De bine de rău, mă simt mai în siguranță în România. Pentru că la noi, SRI și serviciile chiar își fac treaba. O spun în cunoștință de cauză! Îi scot pe indezirabili de urechi și, dacă sunt străini, îi expulzează, mai mult sau mai puțin discret. Aici, în Austria, colcăie.

O să spuneți că România e mai puțin importantă pentru grupurile extremiste și teroriste. Dar și dacă ar fi, n-ar mișca, cum nu mișcă de ani buni. Uitați-vă la “protestele” din UK, cu autobuze și mașini incendiate, tot de “ai noștri”. Au primit condamnare 20 de luni de închisoare, după modelul “justiției europene”.

Îmi place să cred că la București n-ar scăpa atât de ieftin”, conchide românul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
454708605 8895222737161099 1234390086311424873 n jpg
Balea Lac scaled 1 logo jpg
monede valoroase depositphotos1 jpg
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net