Un român refuză să-și mai ofere locul în autobuz vârstnicilor. Ce l-a făcut să spună acest lucru: „În sfârșit, ți-a venit mintea la cap"

Ultima actualizare:

Un tânăr care venea de la muncă s-a gândit să recurgă la un gest amabil, în autobuz. Acesta și-a cedat locul de pe scaun unei femei vârstnice. Nu a primit, însă ceea ce spera din partea femeii respective. În loc de mulțumiri, a fost dur criticat, a povestit băiatul pe Reddit. „M-a privit cu dispreț și mi-a zis: în sfârșit, ți-a venit mintea la cap. Tineretul din ziua de azi nu are pic de respect". 

Ce a pățit un tânăr într-un autobuz Foto: Shutterstock
Ce a pățit un tânăr într-un autobuz Foto: Shutterstock

„În sfârșit, ți-a venit mintea la cap"

Un călător a scris despre experiența lui din autobuz. A povestit de ce nu va mai oferi niciodată locul lui vreunui vârstnic. „Până de curând, eram genul de persoană care sarea imediat să ofere locul persoanelor în vârstă în autobuz. Am fost crescut așa și mi se părea un semn de respect. Asta până într-o zi, când am avut o experiență care m-a făcut să mă răzgândesc complet.

Mă întorceam de la muncă, eram extrem de obosit, abia mă țineam pe picioare. Am reușit să prind un loc liber și m-am așezat, încercând să îmi trag puțin sufletul. La următoarea stație, urcă o doamna în vârstă. Am ezitat câteva secunde, dar apoi m-am ridicat și i-am oferit locul meu. În loc să-mi mulțumească, m-a privit cu dispreț și mi-a zis: „În sfârșit, ți-a venit mintea la cap. Tineretul din ziua de azi nu are pic de respect", a scris tânărul pe Reddit. 

Ce mesaje i-au transmis internauții

Tânărul spune că prietenii lui au reacționat în mod diferit. Unii l-au înțeles, însă au fost și alții care l-au criticat foarte dur. Acesta a spus, însă că oricum ar fi a rămas cu un gust amar și nu își va mai ceda niciodată locul în autobuz

„Eram însărcinată în vreo 7 luni, veneam de la birou și era un loc liber lângă o babă, mă rog, pe locul liber era geanta ei. Am rugat-o foarte politicos să mă lase și pe mine să mă așez pentru că stătea la margine și cu rugămintea dacă se poate muta dânsa la geam pentru că e mai greu cu burtă de gravidă și durerile de spate.

Femeia s-a uitat la mine extrem de deranjată și a început efectiv să urle că nu stă ea cu geanta în brațe că vreau eu să mă așez. Ca și dacă nu mai sunt alte locuri libere, sunt gravidă și pot să dau pe cineva la o parte, nu să o pun pe ea să se chinuie cu geantă în brațe. De adăugat ar mai fi că era o poșetă amărâtă, nu vreo sacoșă de rafie de 15kg", i-a răspuns o femeie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bataie romani spania jpg
image png
dementa jpg
image png
americanca mutata in romania jpg
film wroclaw 1997 jpg
carte pixabay jpg
nicolae ceausescu facebook png
image
actualitate.net
image
actualitate.net