Un șofer a fost scos cu forța din mașină după o urmărire ca-n filme! Polițistul de la Rutieră, filmat cum se urcă pe capotă și scoate arma

Un bărbat care se afla la volanul unui autoturism a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Astfel, el a fost urmărit în trafic, până când un echipaj de Poliție a reușit să îl blocheze. Omul a fost scos cu forța din autoturism, după ce un ofițer s-a urcat pe capotă și l-a somat cu arma să coboare. Incidentul s-a întâmplat în București, iar imaginile au fost postate și pe TikTok.

Polițistul de la rutieră s-a urcat pe capota mașinii Foto: captură TikTok
Polițistul de la rutieră s-a urcat pe capota mașinii Foto: captură TikTok

Șoferul avea permisul suspendat 

Polițiștii din Capitală au efectuat, duminică, un semnal regulamentar de oprire unui conducător al unui autovehicul care se deplasa pe o stradă din sectorul 5, scrie Observatornews.ro

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și a continuat deplasarea către Piața Rahova, încercând să se sustragă controlului. În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi, reușind blocarea acestuia, extragerea conducatorului auto și imobilizarea acestuia, prin utilizarea mijloacelor din dotare și a forței.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că persoana în cauză are dreptul de a conduce vehicule suspendat. De asemenea, urmare a verificărilor efectuate asupra autovehiculului pe care acesta îl conducea, a reieșit faptul că nu este înmatriculat, iar plăcuțele cu nr. de înmatriculare montate nu îi aparțin", anunță Brigada Rutieră.

Șoferul prins nu avea mașina înmatriculată

Șoferul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, respectiv conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, fapte prevăzute și pedepsite de art. 334 alin. 1 și 2, respectiv art. 335 alin. 2 din Codul Penal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net