Un șofer fără permis a condus băut și a căzut cu mașina în lac. Pasagerul din dreapta s-a înecat

Ultima actualizare:

    Bărbatul de la volan, care era băut, a reușit să iasă prin geamul lateralFoto: IPJ Maramureș
Bărbatul de la volan, care era băut, a reușit să iasă prin geamul lateralFoto: IPJ Maramureș

Tragedie în Maramureș! Un bărbat de 39 de ani a murit duminică seară, 23 mai, după ce șoferul mașinii în care se afla a căzut cu autoturismul într-un lac din apropierea comunei Sarasău. Bărbatul de la volan, care era băut, a reușit să iasă prin geamul lateral, însă pasagerul din dreapta a rămas captiv.

Azi, 23 mai, ora 18.38, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați cu privire la faptul că în zona unei balastiere din comuna Sarasău, un autovehicul a sărit într-un lac, iar o persoană a rămas captivă în habitaclul autovehiculului. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autovehicul de teren condus de către un tânăr de 28 de ani din comună, dispre Sighetu Marmației înspre Negrești-Oaș a derapat și a sărit cu autovehiculul în lac și s-a scufundat. În urma accidentului șoferul a ieșit din autovehicul prin geamul lateral, iar pasagerul, un bărbat de 39 de ani a rămas captiv în autovehicul", se arată în comunicatul Poliției.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiuniilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, potrivit observatornews.ro.

Polițiștii au testat șoferul cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii împreună cu mai multe echipaje ISU, SMURD și cu ajutorul scafandrilor au procedat la recuperarea autoturismului precum și a corpului neînsuflețit al pasagerului", au mai transmis polițiștii.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net