Un sucevean a mâncat la un restaurant, apoi a sunat la Poliție să reclame că este deschis. S-a ales și el cu o amendă

Ultima actualizare:

    Pe terasă și în restaurant se aflau mai multe persoaneFoto: Pixabay
Pe terasă și în restaurant se aflau mai multe persoaneFoto: Pixabay

De-a râsul-plânsul!Un bărbat din Suceava a mâncat într-un restaurant, apoi a sunat la 112 să reclame că localul este deschis. Probabil nu se aștepta ca și el să își primească o amendă de la Poliție.

Weekend-ul trecut, un bărbat din Suceava a sunat la 112 la ora 1:00 noaptea să reclame că un restaurant situat chiar în fața Poliției Județene era deschis, iar mai multe persoane se aflau în interiorul localui, relatează obiectivdesuceava.ro.

Poliția a constata că la fața locului erau mai multe persoane pe terasă, iar în interior, prin geam, au fost văzute aproximativ 10 persoane care mâncau și consumau băuturi alcoolice. Cu toate acestea ușa restaurantului era însă încuiată. Oamenii legii l-au sunat pe reclamant, iar acesta a confirmat că inclusiv el fusese în interiorul restaurantului.

Poliția a decis să-l amendeze cu 500 de lei pe reclamant, pentru că era afară după ora 23:00 fără declarație pe proprie răspundere care să justifice prezența în exteriorul locuinței. Cu aceeași sumă au fost sancționate și persoanele aflate pe terasă. Administratorul restaurantului a fost amendat cu 1.000 de lei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net