Un taximetrist din Iași a răpit și violat o tânără luată din gară

Ultima actualizare:

    Contantin Meiu (65 ani) este cercetat pentru viol și lipsire de libertateFOTO: bzi.ro
Contantin Meiu (65 ani) este cercetat pentru viol și lipsire de libertateFOTO: bzi.ro

Un taximetrist din Iași a răpit o clientă și a dus-o la el acasă, unde a obligat-o să-i facă sex oral. Bărbatul a luat-o din gară, și-a satisfăcut fanteziile sexuale, apoi a dus-o înapoi și a dispărut.

Coșmarul tinerei în vârstă de 29 de ani a început când a pășit în gara Iași – Nord. Voia să ajungă la o pensiune din oraș, unde trebuia să stea câteva zile, cât timp îți rezolva problemele în capitala Moldovei. De bunăcredință, femeia s-a urcat în primul taxi liber găsit.

S-a urcat în mașina condusă de Constantin Meiu, în vârstă de 65 de ani, și a plecat spre destinație. Însă, în loc să o ducă unde a vrut femeia, taximetristul a dus-o la el acasă, unde a obligat-o să întrețină relații sexual orale.

Potrivit apropiaților, bărbatul acesta este cunoscut ca fiind o persoană violentă în localitate și este despărțit de mai mulți ani de soție, scrie bzi.ro.

Agresorul, arestat la domiciliu

Constantin Meiu a fost prins de polițiști în aceeași zi, iar data de 12 noiembrie 2021, a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul este cercetat pentru viol și lipsire de libertate în mod illegal. „Pe baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 noiembrie 2021, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 13 noiembrie 2021, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând plasarea sa în arest la domiciliu pentru 30 de zile”, a anunțat IPJ Iași.  

Citește și: 

Pensionar din Oradea, condamnat la 13 ani închisoare după ce a răpit și agresat o fetiță de 12 ani

Violatorul în serie de la Spitalul de Urgență Brăila, bun de plată. Ce sumă trebuie să plătească asistentul medical

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net