Unii patroni au închis cluburile, iar alţii au renunţat la afaceri

Ultima actualizare:

    Mugur Mihăescu, patronul  “St. Patrick  Storage Room”
Mugur Mihăescu, patronul “St. Patrick Storage Room”

Carnagiul de la “Colectiv” a băgat frica în patronii de cluburi. Andrei Şoşa, de la “Expirat”, unul dintre cele mai vechi localuri din Bucureşti, a anunţat că-l va închide pentru că nu vrea să-şi mai asume posibile decese.

“Din 2003 am pus viaţa a mii de oameni în pericol. Weekend de weekend. Şi câteodată şi în timpul săptămânii. Am funcţionat pe propria răspundere timp de 14 ani. Îmi dau demisia. “Expirat-ul” din Bucureşti se închide. De astăzi nu mai pot să-mi asum vieţi Sunt prieten cu unul dintre patronii de la “Colectiv”. Ştiu că o să facă mulţi ani de puşcărie. Ar fi trebuit să mă ia şi pe mine”, a scris Andrei Şoşa pe pagina lui de Facebook. Clubul Rockstadt din Braşov a anunţat pe Facebook că îşi suspendă temporar activitatea, după ce a constatat că buretele folosit la izolarea fonică face parte din aceeaşi categorie de burete folosit în clubul “Colectiv”.

Patronul localului  “Expirat” a anunţat  că închide clubul
Patronul localului “Expirat” a anunţat că închide clubul

Alţi administratori de cluburi au decis ca în semn de solidaritate cu tragedia de vineri seară să tragă obloanele peste localuri în weekendul care tocmai a trecut, iar de ieri nu mai ţin deschis pe timp de noapte. “Avem totul în regulă, n-avem probleme ca să închidem sau modificări de făcut. Săptămâna aceasta va fi închis în semn de solidaritate”, a anunţat Mugur Mihăescu, care deţine “St. Patrick Storage Room”. Răzvan Munteanu, soţul Deliei Matache, a declarat că barurile pe care le are în Centrul Vechi al Capitalei au fost închise noaptea, dar ziua au funcţionat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
image
actualitate.net
image
actualitate.net