UPDATE. Intoxica╚Ťi cu clor la ╚Ötrandul din Drumul Taberei. 7 copii ╚Öi doi adul╚Ťi, de urgen╚Ť─â la spital

image
Incidentul s-ar fi produs din cauza concentra╚Ťiei prea mari de clor din ap─â sursa foto: click.ro

Scene de groaz─â s-au petrecut azi, ├«n jurul orelor 13.00, la ╚Ötrandul din Drumul Taberei. ╚śapte copii ╚Öi doi adul╚Ťi au avut nevoie urgent─â de ├«ngrijiri medicale ╚Öi au ajuns cu to╚Ťii la spital. Potrivit fanatik.ro, se pare c─â cei veni╚Ťi la sc─âldat s-au intoxicat cu clorul din ap─â, aflat ├«ntr-o concentra╚Ťie mult prea mare fa╚Ť─â de normele admise. Insectorii de S─ân─âtate Public─â au suspendat activitatea ┼čtrandului.

UPDATE: Activitatea ┼čtrandului a fost suspendat─â. 

"Direc╚Ťia de S─ân─âtate Public─â Bucure╚Öti a informat Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii c─â a suspendat activitatea ╚Ötrandului Moghioro╚Ö p├ón─â la remedierea deficien╚Ťelor constatate.├Än urma sesiz─ârii Poli╚Ťiei sector 6 cu privire la intoxica╚Ťia cu clor a mai multor persoane, printre care ╚Öi copii, inspectorii sanitari au efectuat ├«n aceast─â dup─â-amiaz─â un control la unitatea de agrement ╚Öi au prelevat mai multe probe de ap─â din bazinele existente.P├ón─â la determinarea rezultatului final ╚Öi remedierea pompei de distribuire a clorului, inspectorii DSPMB au decis suspendarea activit─â╚Ťiii acestei unit─â╚Ťi", se arat─â ├«ntr-un comunicat de pres─â transmis de Ministerul S─ân─ât─â┼úii.

Administratorul ╚Ötrandului din Drumul Taberei a declarant pentru Click! faptul c─â at├ót adul╚Ťii, c├ót ╚Öi copiii au ├«nceput, brusc, s─â acuze o stare general─â de r─âu. ÔÇ×├Än jurul orelor 13.00, au ajuns la fa╚Ťa locului angaja╚Ťi ai Direc╚Ťiei de S─ân─âtate Public─â ╚Öi au fost prelevate probe din ap─â. Analizele preliminare, efectuate la fa╚Ťa locului, au ar─âtat c─â ├«n ap─â exist─â o concentra╚Ťie normal─â de clor. S-au luat ├«ns─â probe care au fost duse la laborator. Acum a╚Ötept─âm rezultatele finaleÔÇŁ, a declarat acesta.

├Än urma unui apel la num─ârul de urgen╚Ť─â 112, la ╚Ötrand au ajuns ambulan╚Ťe ╚Öi echipaje medicale, care au acordat primul ajutor. ╚śapte copii, dar ╚Öi doi adul╚Ťi au fost transporta╚Ťi la trei spitale din Capital─â: cei mici au ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu, iar adul╚Ťii la Universitar ╚Öi Floreasca.

Copiii intoxica╚Ťi cu clor la ╚Ötrand au acuzat o stare general─â de r─âu

Raluca Alexandru, purt─âtorul de cuv├ónt al Spitalului Clinic de Urgen┼ú─â pentru Copii ÔÇ×Grigore AlexandrescuÔÇŁ din Bucure┼čti a declarat pentru Click faptul c─â cei mici au suferit, probabil, o intoxica╚Ťie u╚Öoar─â.  ÔÇ×Au fost numai cei care erau ├«n afara piscinei, nu cei din piscin─â. Probabil c─â au fost ni┼čte vapori de clor. Am ├«n┼úeles c─â s-a fisurat o conduct─â, dar care nu a avut o leg─âtur─â cu apa, cu piscina. Ei au acuzat simptomtologie de irita╚Ťie la nivel respirator ┼či de senza┼úie de vom─â ┼či v─ârs─âturi, din ce mi s-a spus de c─âtre p─ârin┼úi. La spital ei nu au mai manifestat nici unul dintre aceste simptome. Nu este nimeni internat. Au ajuns 7 la spital. Acum mai sunt doar 3 sub supraveghere medical─â. Nu a fost nimeni internatÔÇŁ, a mai spus declarat Raluca Alexandru. Bogdan Opri┼úa purt─âtorul de cuv├«nt al Spitalului Floreasca, unde a fost transportat unul dintre adul╚Ťi, ne-a spus c─â starea acestuia este bun─â, este con╚Ötient ╚Öi cooperant. 

Cite╚Öte ╚Öi: 

Afacerile lui Cristi Borcea cu statul. Scandal cu chiria╚Öul de la ╚śtrandul Drumul Taberei pentru 200.000 de euro

Piscine București. Ce ștranduri sunt deschise și cât costă intrarea

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg