Urmărire ca-n filme în Maramureș. Un bărbat s-a îngropat în frunze ca să scape de câinii polițiști

Ultima actualizare:

    Polițiștii au făcut uz de armă ca să-l poată prinde pe șoferul fugarFoto: Arhivă
Polițiștii au făcut uz de armă ca să-l poată prinde pe șoferul fugarFoto: Arhivă

Ca să scape de polițiștii aflați pe urmele sale, un bărbat de 24 de ani din Satu Mare a trecut de un filtru instalat de oamenii legii, a intrat cu maşina într-un copac, apoi a fugit în pădure şi s-a îngropat în frunze!

Totul a început atunci când bărbatul, originar din Vama, județul Satu Mare, s-a urcat la volanul unui autoturism de teren, care nu avea plăcuţe de înmatriculare. El a fost văzut de un echipaj al Poliţiei pe raza localității Viile Apei din Maramureș,  care i-a făcut semn să oprească, însă acesta a accelerat şi a încercat să scape.

A scăpat de filtrul poliției    

Oamenii legii au pornit imediat în urmărirea fugarului, cursă care a durat aproximativ 500 de metri. Bărbatul a reușit să treacă printr-un filtru instalat de polițiști. Ba mai mult, a reușit să evite și focurile de armă îndreptate spre pneurile autovehiculului.

Cea care i-a pus capac a fost viteza mare. După ce a scăpat de barajul poliției, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac, în localitatea Seini. A reușit să iasă din mașina accidentată, a abandomat-o și a fugit spre pădure, unde a stat următoarele ore.  

S-a refugiat în pădure și i-a venit o idee mai puțin obișnuită. S-a îngropat în frunze şi a stat ascuns timp de aproape 5 ore. În tot acest timp, polițiștii au pus pe urmele fugarului inclusiv un câine de urmă, care a trecut pe lângă bărbat însă nu l-a sesizat.

Prins cu lunete cu termoviziune    

În cele din urmă, doi pădurari din zonă au venit și l-au căutat cu lunetele cu termoviziune. Așa l-au descoperit pe individ și l-au predat poliției. Bărbatul a fost condus la Poliţie pentru audieri şi va fi cercetat penal, scrie antena3.ro.  

Citește și: 

Un șofer fără permis, prins de polițiști după o cursă nebună în Craiova. Bărbatul s-a oprit cu mașina într-un gard

Șoferul fără permis, oprit cu focuri de armă de polițiști, a refuzat să fie testat antidrog. Ce au stabilit autoritățile

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net