Vaccinare în lavandă în Timiş: "Aici este o stare de bine. După imunizare, vine relaxarea!"

image
Zeci de persoane s-au vaccinat în weekend, cu serul Jhonson&Jhonson, în lanul de lavandăFoto: captură Observator

Experiență unică în România! Un lan de lavandă a devenit în acest weekend centru de vaccinare. Locația a atras imediat zeci de oameni dornici de o experienţă unică. După muzee, aeroporturi sau gări, vaccinarea în lavandă a devenit punct de interes în judeţul Timiş. Zeci de persoane s-au vaccinat în weekend, cu serul Jhonson&Jhonson, în lanul de lavandă.

Lanul de lavandă din localitatea Fibiş a devenit centru de vaccinare, după ce proprietarii grădinii au vrut să le ofere oamenilor ocazia să se imunizeze în aer liber, scrie observatornews.ro. Cea mai vârstincă persoană care s-a imunizat în grădina cu lavandă de la Fibiş are 88 de ani: "E foarte frumos, bine că nu m-am dus în oraş ca să fac acolo. Aici e mai frumos că e în lavandă, e fain şi mă bucur pentru că am lucrat la ea, mult. Şi am ajuns să ne vaccinăm aici".

image
Cea mai bătrână persoană care s-a imunizat în grădina cu lavandă de la Fibiş are 88 de aniFoto: captură Observator

După imunizare, cei vaccinaţi au primit limonadă făcută tot cu lavandă. Nimeni n-a plecat acasă fără clasica fotografie din lanul de lavandă. "După vaccinare, vine relaxarea în lavandă. Despre asta este. Aici este o stare de bine. Avem lavandă în primul rând să ne relaxaze, în al doilea rând, avem limonadă cu lavandă ca să ne răcoarească şi bineînţeles, mâncarea", a declarat Andreea Marian - proprietara grădinii cu lavandă.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
viorel lis si oana lis
traian basescu
Vladimir Soloviov FOTO Profimedia
image
image
image
image
traian basescu 0 jpeg
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina