Vaccinarea cu a treia doză începe din octombrie și în România

7 septembrie 2021
vaccinare jpeg
Potrivit unor epidemiologi, de-acum pare iluzoriu faptul c─â se poate atinge imunitatea colectiv─â numai cu ajutorul vaccinurilorFOTO: Unsplash.com

Valeriu Gheorghi╚Ť─â, coordonatorul Comitetului de vaccinare, a nun╚Ťat c─â din luna octombrie ╚Öi ├«n Rom├ónia se va administra cea de-a treia doz─â de vaccin anti-COVID-19, dup─â ce vor veni recomand─ârile Agen╚Ťiei Europene a Medicamentului.

A treia doz─â va fi administrat─â ├«n cazul vaccinurilor ARN mesager, respectiv Pfizer ╚Öi Moderna. Astfel, autorit─â╚Ťile au stabilit dou─â variante pentru administrare. A treia doz─â de vaccin anti COVID-19 va fi inclus─â ├«n schema ini╚Ťial─â de vaccinare a persoanelor imunodeprimate. ├Än cazul celorlalte categorii de persoane vulnerabile a treia doz─â se va face la ╚Öase luni de la administrarea celei de-a doua, potrivit hotnews.ro.

Agen┼úia European─â pentru Medicamente (EMA) a anun┼úat luni c─â analizeaz─â datele privind o a treia doz─â de vaccin anti-Covid-19 produs de Pfizer/BioNTech, care urmeaz─â s─â fie administrat─â la ┼čase luni dup─â cea de-a doua doz─â la persoanele ├«ncep├ónd cu v├órsta de 16 ani.Cele dou─â companii farmaceutice au depus o cerere la Agen┼úia European─â pentru Medicamente, care a declarat c─â va efectua o evaluare rapid─â a datelor, cu un rezultat a┼čteptat ÔÇ×├«n urm─âtoarele c├óteva s─âpt─âm├óniÔÇŁ.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg