Vanghelie, prima reacție după ce a fost acuzat că a bătut-o pe Oana Mizil: „Nu am lovit-o. Ne pregătim să mergem la mare”

Ultima actualizare:

    Marian Vanghelie neagă că ar fi lovit-o pe iubita sa, Oana Mizil Foto: gds.ro
Marian Vanghelie neagă că ar fi lovit-o pe iubita sa, Oana Mizil Foto: gds.ro

Marian Vanghelie, fostul edil al sectorului 5, neagă acuzația cum că și-ar fi lovit iubita și mama copilului său. Dimpotrivă, fostul politician spune că se pregătește să meargă împreună cu familia la mare.

Fostul deputat PSD admite, totuși, că sâmbătă seară a existat o altercație între el și partenera sa de viață din ultimii 9 ani, însă susține că nu a atins-o pe femeia care i-a dăruit o fetiță. Acesta a declarat pentru Antena 3 că a chemat salvarea în seara respectivă, dar numai pentru că Oana Mizil are probleme cu tensiunea.

Mai mult, Marian Vanghelie susține că se află în toiul pregătirilor pentru a merge în concediu la mare, alături de partenera sa de viață. Cât despre ordinul de protecție emis împotriva sa, fostul edil al Sectorului 5 nu a dorit să comenteze. A ținut să precizeze doar că el și Oana Mizil formează în continuare un cuplu. 

Lovituri la față și pe brațe   

Oana Mizil a ajuns, sâmbătă seară, la Spitalul Elias din Capitală, iar medicii au sunat la 112 pentru că femeia avea mai multe lovituri în zona feței, dar și pe brațe. ”La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin apel 112, de către un spital din Bucureşti, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său”, anunţă Poliţia. Poliţiştii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităţilor desfăşurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. ”De asemenea, poliţiştii Staţiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi, rezultând  existenţa riscului iminent, au emis Ordin de Protecţie Provizoriu, împotriva concubinului persoanei vătămate”, precizează poliţiştii. 

Surse din spital susțin că iubita fostului primar a fost externată în cursul zilei de duminică și a plecat la fratele ei.  

Sunt împreună din 2012 și au o fetiță

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au transformat colegialitatea în amor în 2012. Cei doi PSD-işti au recunoscut că formează un cuplu după ce au fost surprinşi împreună într-o vacanţă în Franţa. Fostul primar al sectorului 5 venea după o căsătorie de 28 de ani cu Charlotte, pe care o luase de nevastă la vârsta de 18 ani. Şi Oana Mizil avea un divorţ la activ. În 2015 a venit pe lume micuţa Maria.  

Citește și: 

VIDEO Marian Vanghelie: "Eu fac bani și când dorm"! Ce s-a întâmplat cu ceasurile de lux deținute de fostul primar

Ce îngeraş de fetiţă au Marian Vanghelie şi Oana Mizil: “Totul se învârte în jurul ei”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net