Prognoza pentru 31 martie aduce o veste bună! Temperaturile cresc în toată România

Ultima actualizare:

Meteorologii anunță că prognoza pentru 31 martie indică o încălzire a vremii, dar atenție: de săptămâna viitoare temperaturile revin spre valori mai mici decât normalul acestei perioade. Vineri, meteorologii se așteaptă ca procesul de încălzire a vremii să continue, temperaturile maxime ar putea să ajungă chiar și la 20 de grade Celsius. 

Vremea se încălzește pe 31 martie
Meteorologii spun că se încălzește în toată România și este vreme de plimbare.Foto:romaniatv.net

Vremea va înregistra o creștere a temperaturilor în toate zonele țării. Dacă temperaturile maxime vor fi aproape de primăvară, cele minime, din, noaptea de vineri spre sâmbătă, se vor încadra între 2 și 10 grade Celsius.

Nu scăpăm de precipitații

În același timp, și precipitațiile vor fi prezente în toate regiunile, local în sudul teritoriului și pe arii extinse în rest, pe alocuri ploile vor fi chiar moderate cantitativ, iar izolat se vor acumula 15-20 de litri pe metru pătrat. 

La altitudini mari, în zona montană, vor fi precipitații mixte, iar intensificările vântului vor fi prezente tot la munte, dar și izolat în zonele mai joase, în centrul și sudul teritoriului. 

Cum va fi vremea în București  

Vineri, procesul de încălzire al vremii se va resimți și în București. În Capitală se vor înregistra chiar și 19 grade Celsius și vor exista șanse foarte mari de precipitații sub formă de ploaie, mai ales după orele prânzului, după amiaza și seara. Vântul va sufla slab și moderat. 

Atenție se poate schia la Poiana Brașov

Frigul a permis pornirea instalaţiilor de zăpadă artificială spun autoritățile din Brașov iar stratul de zăpadă a ajuns deja la 25 de centimetri. Potrivit observatornews.ro, se va putea schia cel puțin până în 17 aprilie. Cât despre tarifele de transport pe cablu, acestea vor fi reduse atât în cursul săptămânii, cât şi în weekend. Totodată, turiştii sunt sfătuiţi să își achiziționeze ski-pass-urile adaptate acestei perioade, astfel încât să își poată consuma punctele cumpărate, deoarece în această perioadă comercializarea ski-pass-urilor cu valorile cele mai mari va fi suspendată. 

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net