Vestea de la WizzAir care va bucura toți românii. Se reiau zborurile către o destinație extrem de iubită și ieftină

Compania aeriană Wizz Air a făcut anunțul! Va relua un zbor din București către o destinație din Europa, din 2024. Biletele au fost puse deja în vânzare. Prețul acestora pleacă de la 99 de lei.

Ce cursa importantă va relua Wizz Air Foto: Shutterstock
Ce cursa importantă va relua Wizz Air Foto: Shutterstock

Când vor avea loc zborurile București - Salzburg

Zborurile București - Salzburg vor avea loc în zilele de marți, joi și sâmbătă, începând din data de 2 aprilie 2024. „Lansarea cursei Wizz Air București - Salzburg înseamnă o nouă rută care ne aduce noi conexiuni și care oferă oportunități economice cu beneficii semnificative pentru întreaga comunitate”, a declarat directorul general al CNAB, scrie Observatornews.ro.  Biletele sunt deja disponibile pentru rezervare online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 99 lei.

Ce companie aeriană va lansa zboruri noi, din 2024

„FLYONE Airlines a devenit partener cu cel mai mare operator turistic din România, Christian Tour!”, a anunțat compania aeriană. „Astfel, începând cu sezonul de vară 2024, vom opera zboruri charter şi regulate de pe cele mai importante aeroporturi din România spre insulele Tenerife şi Gran Canaria (Spania), insula Kos (Grecia), dar şi oraşele Heraklion (Grecia), Antalya (Turcia), Bodrum (Turcia), Larnaca (Cipru) şi Hurghada (Egipt)”, a anunţat compania pe pagina sa de Facebook. Zborurile vor fi operate din Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Suceava, Arad şi Craiova.

Zboruri noi către 8 destinații internaționale, din decembrie

Din luna decembrie, de la Bacău se va putea zbura direct spre Londra, Bruxelles, Torino, Dublin, Roma, Barcelona, Liverpool și Catania.

Compania Dan Air a deschis, în noiembrie, baza operațională de pe Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău. Astfel, din 11 decembrie, compania va zbura din Bacău către 8 destinații din Europa, iar 6 dintre acestea vor fi operate exclusiv de către compania românească, potrivit mediafax. 

Compania lansează curse spre Londra (în fiecare luni și vineri), Bruxelles (în fiecare luni și vineri), Torino (în fiecare marți și sâmbătă), Dublin (în fiecare marți și sâmbătă), Roma (în fiecare miercuri și duminică), Barcelona (în fiecare miercuri și duminică), Liverpool (în fiecare joi), Catania (în fiecare joi).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net