VIDEO„Un Kitsch într-o stațiune eșuată unde se vând semințe”. Satul de Vacanță din Mamaia se scaldă în mizerie

Ultima actualizare:

Mizerie și prost gust, cam la asta se rezumă Satul de vacanță din stațiunea Mamaia. Au trecut mulți ani de când, era atracția principală din renumita stațiune, odată perla Litoralului Românesc. Satul de Vacanță este azi un târg plin de mizerie și kitschuri, iar pârâul care îl traversează este un focar de infecție, avertizează directorul general al ANPC.

satul de vacanta din mamaia 4 jpeg

Odată un loc încântător, curat și populat cu bărci, pârâul care face legătura dintre Siutghiol şi Lacul Tăbăcăriei din Satul de Vacanţă-Mamaia a ajuns în ultimul hal. Plin de gunoaie, cu o apă mizerabilă care emană un miros urât. Într-o postare pe facebook, directorul general în ANPC Paul Anghel, a atras atenția că pârâul este un adevărat focat de infecție.

Grătare direct pe alei și semințe vândute cu grămăjoara

Anghel vorbeşte şi despre gălăgia şi muzica de proastă caliatate care urlă în boxe, în general manele, şi despre fumul de grătare făcute direct pe aleile de trecere. Descrierea este deprimată și arată realitatea cruntă în care se scaldă azi sudul stațiunii Mamaia. În aceste condiții nu este de mirare că cu fiecare an, Mamaia este din ce în ce mai goală

Pârâul care face legătura dintre Siutghiol şi Lacul Tăbăcăriei din Satul de Vacanţa-Mamaia care pe vremuri era animat de bărci sau hidrobiciclete este astăzi un focar de infecţie!!!!”, a scris directorul general al ANPC, postând şi imagini.

„Gălăgie/muzica tare şi în general manele, fum de grătare făcute direct pe aleile de trecere, seminţe comercializate pe măsuţe, vestita hamsie bulgărească mai degrabă gumă de mestecat decât produs alimentar, kitsch-ul general ca încercare de revigorare a unei staţiuni eşuate în care ciudat cum de nu mai ajung turiştii!?”, a continuat Paul Anghel.

Anul acesta, puținii turiști care au ajuns în stațiunea Mamaia Sud au fost surprinși să vadă plaja plină de șezlonguri goale. O imagine deprimantă. Cu toate acestea prețurile rămâm printre cele mai mari de pe Litoralul Românesc și peste cele practicate de vecinii noștri bulgari. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net