VIDEO. Un șofer STB bate un livrator pe bicicletă sub ochii pasagerilor. Incidentul a fost filmat

Ultima actualizare:

Situație incredibilă în traficul bucureștean. Un șofer STB a coborât din autobuz și a agresat un biciclist sub ochii călătorilor care priveau, uluiți, de la geam. Incidentul s-a petrecut marți, pe linia 335. 

Incidentul a  fost filnat de călători
Incidentul a fost filnat de călători

Poliţiştii din Bucureşti au deschis dosar de cercetare penală, după ce un şofer STB a coborât din mijlocul de transport şi a agresat un biciclist. Incidentul a fost filmat, imaginile fiind postate pe reţelele de socializare.

Angajat al STB a coborât din autobuz să ia la bătaie un biciclist cu comandă de livrat. Strada era complet blocată, nu avea fizic unde să meargă. Şoferul i-a scos şaua bicicletei şi l-a luat la bătaie pe săracul om. Am coborât să-i dau omului înregistrările video şi i-am sugerat să cheme urgent poliţia. Staţia STB Şoseaua Mihai Bravu”, a scris pe Facebook un martor al incidentului. Martorul mai spune că incidentul a avut loc în stația STB Șoseaua Mihai Bravu, autobuz 335, la ora 16:11.

Victima a depus plângere

Poliţia Capitalei a precizat că unul dintre bărbaţi (n.r. livratorul agresat) s-a prezentat la Secţia 8 Poliţie şi a formulat plângere. ”Cu privire la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care se observă un conflict în care sunt implicați doi bărbați, un conducător auto și un biciclist, precizăm următoarele: în urmă cu scurt timp, unul dintre bărbați s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a precizat Poliţia Capitalei, luni, într-un comunicat.    

Livratorul agresat a explicat ce s-a întâmplat, în trafic. „M-a luat autobuzul din lateral. L-am întrebat de ce a tras dreapta, ne-am luat în gură, ne-am înjurat și a sărit la bătaie. Pasagerii au filmat abia la final. Am spus că sun la Poliție și a fugit șoferul STB”, a declarat livratorul pentru ziarul Libertatea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net