Cu ce sumă astronomică s-a vândut o vilă de la periferia Clujului. Preţuri demne de vestul Europei

O vilă de 363 de metri pătraţi din Făget, o zonă rezidenţială aflată la periferia oraşului Cluj-Napoca, a fost vândută cu 1,6 milioane de euro. Cu banii aceştia poţi cumpăra o vilă în centrul Barcelonei, o casă în Roma sau o vilă plus un parc în Lyon.

Cluj. Scump, dom’le,  scump: vila din Făget,  învelită în piatră. Foto: Remax
Cluj. Scump, dom’le, scump: vila din Făget, învelită în piatră. Foto: Remax

Tranzacţie la un preţ incredibil! 1.623.000 euro este preţul cu care s-a vândut, zilele trecute, o vilă din Făget, la marginea oraşului Cluj-Napoca. Vila a fost finalizată în 2018, este din cărămidă şi a fost îmbrăcată în piatră. Are patru dormitoare şi un living, două bucătării, patru băi şi trei terase.

Vânzătorul a scos în evidenţă câteva elemente: „Bucătăria, finisată cu materiale speciale aduse din Brazilia, sufrageria care iese din cotidian şi zona de living, dotată cu un şemineu şi proiector mare pentru filme (ca la cinema), de unde se poate ajunge direct pe una dintre terasele exterioare acoperite”. Vila mai are o sală de sport şi o saună.

Vila, cumpărată după doar trei luni

Agentul imobiliar care a vândut casa, Cristina Ciobanu, a postat pe Facebook un anunţ în care arăta că vila a fost cumpărată după numai trei luni. „Piaţa imobiliară din Cluj s-a schimbat. Numărul clienţilor care au la dispoziţie bugete de un milion - două milioane de euro a crescut”, a detaliat specialista pentru Media9.ro.

Case care se învârt după soare

”Adevărul” vă prezintă câteva oferte de vile în oraşe europene importante, pentru a vedea ce se poate achiziţiona la acest preţ.

Lyon. Vilă cu 18 camere,  la 785.000 de euro. Foto: green-accres.it
Lyon. Vilă cu 18 camere, la 785.000 de euro. Foto: green-accres.it

Barcelona (Spania). Cu 1,6 milioane de euro se poate cumpăra o vilă de 585 de metri pătraţi în centrul Barcelonei, cu vedere la celebra catedrală Sagrada Família. Astfel este descrisă casa pe un site de imobiliare spaniol: „A fost construită în 1995, cu cele mai bune finisaje. Are patru dormitoare, trei băi complete şi două de serviciu. Există, de asemenea, o zonă de jocuri, precum şi un birou, o zonă de spălătorie, o sală de sport şi o piscină”.

Lyon (Franţa). Cu 785.000 de euro poţi să cumperi o vilă de 600 de metri pătraţi, cu un teren de două hectare cu copaci. “Această casă de 600 de metri pătraţi, cu 18 camere, este construită pe 3 niveluri de aproximativ 200 de metri pătraţi. Casa este la 3 ore de Paris, într-o zonă liniştită, în preţ fiind inclus şi parcul de două hectare, pe care se află şi un teren de tenis”, se arată pe un site specializat.

Roma. Casa cu picturi antice,  la 1,5 milioane de euro. Foto: green-accres.it
Roma. Casa cu picturi antice, la 1,5 milioane de euro. Foto: green-accres.it

Roma (Italia). Cu 1,5 milioane de euro se poate cumpăra o casă în Roma, aflată pe un deal cu o pădure de pini. Casa are două etaje, terasă, grădină mare, garaj, piscină şi teren de tenis. Imobilul este în mare parte „îmbrăcat” în lemn din nuc italian. Grădina este în stil oriental, decorată cu lămpi japoneze, şi are două mici iazuri cu jocuri de apă şi cascade. Apartamentul deţine accesorii de mare valoare din anii 1600, 1700, 1800, picturi antice şi mobilier de epocă. “Ideal pentru iubitorii de artă antică”, se menţionează pe un site italian de imobiliare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net