Violonist aproape ucis de gunoaiele adunate de pe străzi

Ultima actualizare:

    Apartamentul situat la etajul 3 era  plin de gunoaie (fotografii: roberto sălceanu)
Apartamentul situat la etajul 3 era plin de gunoaie (fotografii: roberto sălceanu)

Panică sâmbătă după-amiază în cartierul Bucureştii Noi din Capitală. Apartamentul unui violonist de la Opera Naţională a ars ca o torţă din cauza măldarelor de gunoaie care i-au invadat casa. Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri la faţă şi mâni, însă tot nu vrea să renunţe la lucrurile pe care le adună de pe străzi.

Răzvan Ştefan şi-a pus toţi vecinii în cap. De ani de zile adună maculatură şi fiare de pe străzi şi le vinde. O parte dintre ele. Pentru că restul le ţine în casă. Bărbatul a adunat atât de multe ziare şi diverse obiecte, încât şi el se chinuie minute în şir să se strecoare în propriul apartament.

simeon stalpnicul png

Acest hobby nu numai că i-a adus antipatia celorlalţi locatari, ci era să-l omoare. Sâmbătă , a aprins o lumânare pentru a se ruga, însă a alunecat pe mormanele de gunoaie şi a scăpat-o din mână. Hârtia s-a aprins imediat, iar Răzvan Ştefan a încercat să stingă flăcările. S-a ales însă cu arsuri la faţă şi mâni şi a ieşit din casă, urlând cât îl ţineau puterile.

simeon stalpnicul png

„Era de aşteptat să se întâmple asta la ce avea acolo. Nu a vrut să asculte de nimeni. Este în spital. A întrebat dacă ştim ceva de viorile lui. Oricum, a zis că are asigurat tot ", ne-a spus Vica Jugănaru, una dintre vecinele bărbatului. Acum, locatarii încearcă să scape de gunoaiele din apartamentul de la etajul 3, însă nu cred că violonistul va renunţa aşa uşor la ele. „I-am făcut plângeri, dar degeaba. Poate acum, că s-a speriat, ne va lăsa să-i curăţăm casa", ne-a povestit şi Victor Jugănaru, preşedintele blocului în care locuieşte violonistul.

"A întrebat de viorile lui" Vica Jugănaru, vecină

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net